Barış Özcan WhatsApp'ı silelim mi?

Bakın WhatsApp zaten bilgilerimizi depoluyordu. Yani bu gizlilik sözleşmesini WhatsApp daha önce zaten yapıyordu. Sadece bu resmi oldu. Başka uygulamaya geçenler, Whatsapp'a bir haftaya kalmaz geri dönerler. Herhangi bir uygulamanın açıklamasında gizli, güvenli yazıyor diye o uygulama güvenli olmuyor.
İşlemek ile depolamak arasında fark var. Şu anda bizim iznimizle işleyebilecek.

Önceden işlemiyor muydu? Evet, işliyordu fakat bunu bizim iznimizle yapması var, bir de illegal olarak yapması var. Burada kaçırılan mantık sadece mesajların okunması falan değil, burada insanların siyasi görüşünden tutun, toplumun hangi olaylara tepki verdiğine kadar depolanıyor. Veri dediğimiz şey bu zamanda çok önemli, o kadar rahat verilerinizi vermeyiniz.
 
İşlemek ile depolamak arasında fark var. Şu anda bizim iznimizle işleyebilecek.
Önceden işlemiyor muydu? Evet, işliyordu fakat bunu bizim iznimizle yapması var, bir de illegal olarak yapması var.

Sen de haklısın ama benim demek istediğim başka uygulamaya geçip o uygulama çok güvenli diyenler. Hiçbir sosyal medya uygulaması güvenli değildir.
 
Facebook, Instagram kullanıp şu tartışmayı yapmak komik yemin ederim komik. Yıllardır zaten yapıyordu. Bunu kendi içinde paylaşmasına mı takıldı herkes? İndirdiğin an zaten kabul ediyorsun bütün sözleşmeyi. Gerçi millet daha ne olduğunu bilmiyor...
Kullanmıyorum😎😎.
 
Benim demek istediğim başka uygulamaya geçip o uygulama çok güvenli diyenler. Hiçbir sosyal medya uygulaması güvenli değildir.
@261538 hocamın dediği gibi sosyal medya uygulaması kullanıp, verilerim diyenlere ayrı gülüyorum. Zaten orada bu sözleşmeler uzun süredir var :)
 
Android veya iOS yüklü telefon alıp, şu muhabbeti yapmayın. Google ve Apple sizi Whatsapp'dan daha fazla dinliyor, daha fazla veri topluyor. Telefonu kurarkenki gizlilik sözleşmesini hiç okunuz mu? Telefonda herhangi bir uygulamadan bir ürüne bakınca, acaba neden her Google Ads reklamında o ürünün benzerleri çıkıyor? Veya bakmanıza da gerek yok, o ürün hakkında konuşunca bile çıkıyor. 🤔 Bir tesadüftür kesin yav, Whatsapp kötülemeye devam.
 
BİP'e geçelim arkadaşlar.
Android veya iOS yüklü telefon alıp, şu muhabbeti yapmayın. Google ve Apple sizi Whatsapp'dan daha fazla dinliyor, daha fazla veri topluyor. Telefonu kurarkenki gizlilik sözleşmesini hiç okunuz mu? Telefonda herhangi bir uygulamadan bir ürüne bakınca, acaba neden her Google Ads reklamında o ürünün benzerleri çıkıyor? Veya bakmanıza da gerek yok, konuşumca bile çıkıyor. 🤔 Bir tesadüftür kesin yav, Whatsapp kötülemeye devam.

Arada fark var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı