Berberde çalışıyorum, ustam hakkımı yiyor

Çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Evet. Para biriktirmek istiyorum.
Valla reis sen çok garip bir arkadaşsın. Para biriktirmek istiyorsun asgari ücret altına haftalık çalışma sınırının üstünde çalışıyorsun. 15 yaşındasın çalışman da yasal değil muhtemelen yanlış işler. En büyük yanlış ustanda sonra da bunlara göz yumduğun için sende. Sen 18 yaşında sigortalı bir insan olsan bile bir usulsuzlük var adam seni haftada 60 saat çalıştırıyormuş.

Çözüldü olarak işaretleyeceğim.

Evet. Para biriktirmek istiyorum.
Arkadaş çözüm sunmamış ki, neyi işaretleyeceksin?

Kardeşim bu enflasyonda aldığın para devede kulak kusura bakma da. Emeğinin karşılığını alacağın bir yerde işe gir diyeceğim ama onun da bir anlamı kalmadı, okul 2 hafta sonra açılacak çünkü.

Valla reis sen çok garip bir arkadaşsın. Para biriktirmek istiyorsun asgari ücret altına haftalık çalışma sınırının üstünde çalışıyorsun. 15 yaşındasın çalışman da yasal değil muhtemelen yanlış işler. En büyük yanlış ustanda sonra da bunlara göz yumduğun için sende.
Çok saf bir insanım.

Arkadaş çözüm sunmamış ki, neyi işaretleyeceksin?

Kardeşim bu enflasyonda aldığın para devede kulak kusura bakma da. Emeğinin karşılığını alacağın bir yerde işe gir diyeceğim ama onun da bir anlamı kalmadı, okul 2 hafta sonra açılacak çünkü.
Yorumunu çok beğendim arkadaşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı