Var. Ben ilk başladığımda 4 ay gibi bir sürede 30 kilo verdim ve kollarım yaklasık 3 cm küçüldü ancak yağ gittiği için daha büyük görüntüsü veriyordu uzaktan define olduğu içinkolunu büyütmek istiyorsan tricepsine yüklen. Benim de bicepsim küçüktür ama kolum soğuk 43 cm boyutunda neden çünkü tricepslerim baskın.
Yani yağ oranını o civarlarda tut, madem büyümüyor daha çok yüklen. Full body calıs her antrenmanda en az 2 hareket yap 3 setten saysan haftada 18 set yapar. Ama sanma ki 1 ayda WoW dedirtecek bir boyuta gelecek. Kısa dönem olsa herkes yapabilirdi unutma.
Oranın gayet iyi problem ne anlamadım. Sanırım kısa bağlandığı için sana öyle geliyor. Kollarını zayıf görüyorsan daha çok yük vermelisin ama genetiğini değiştiremezsin.
haftada kaç set yaptığın önemli haftada 12-24 set arası ideal aralık 12den başlarsın 24'e kadar gidersin sonra ağırlık arttırırsın progressive overload kısacası. Ama sen kendini başkasıyla değil yalnızca geçmişteki halinle kıyasla iyileşme varsa gerisi önemli değilGenelde dumbell curl, hammer curl, Z bar reverse curl yapıyorum 3'er setten son setlerde drop set yapıyorum.
Benim gözüme aşırı küçük geliyor. Kendimi biraz yağlı olduğu için öyledir yalanına inandıramya çalışıyorum.
Haftada kaç set yaptığın önemli haftada 12-24 set arası ideal aralık 12'den başlarsın 24'e kadar gidersin sonra ağırlık arttırırsın progressive overload kısacası. Ama sen kendini başkasıyla değil yalnızca geçmişteki halinle kıyasla iyileşme varsa gerisi önemli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.