Bıkmazlar da. Hayatları kıyak yapmak üzerine kurulu onların.Şu ülkede bir bıkmadılar birbirilerine kıyak yapmaktan insanlar.
Çevrimiçi. Son mesajı 2 dakika önce atmış.
Hakkını savunmak ile çirkefleşmenin ne alakası var?Çirkefleşmenin gücü budur işte. Ben de kullanırım hep. İyi ki yapmışsın bir daha oraya gitmesen ne olacak, sanki memlekette başka BİM yok![]()
Sen ne diyorsun ya? Benim kötü sistemim var diye mousem bozulursa yeni mouse almıyacak mıyım?Lafa gelince hiç birinizin durumu yok. bir mouse alacak durumunuz yok ve BİM kampanyası kovalıyorsanız sizde o mouse u kullancağınız adam gibi bir sisteminiz de yoktur bu neyin kafası anlamış değilim. 30 fps alıp açığı mouse ile mi kapatacaksınız? ekipmana bu kadar kıymet vermeyin.
Ha BİM RTX 3090 getirsin ozaman ben de sıraya girerim.
Lafa gelince hiçbirinizin durumu yok. Bir mouse alacak durumunuz yok ve BİM kampanyası kovalıyorsanız sizde o mouse u kullancağınız adam gibi bir sisteminiz de yoktur bu neyin kafası anlamış değilim. 30 FPS alıp açığı mouse ile mi kapatacaksınız? Ekipmana bu kadar kıymet vermeyin.
Ha BİM RTX 3090 getirsin o zaman ben de sıraya girerim.
Gerçekten bitmiş olabilir veya gelmemiş olabilirdi. Hakkını ararken çirkefleşmiş ve işe yaramış işte. Aynı şey değil, saçmalıyorsun.Hakkını savunmak ile çirkefleşmenin ne alakası var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.