Yukapian
Kilopat
- Makaleler
- 3
Hocam geç yazıyorum ama ilk deprem bazı yerlerde 30 saniye bazı yerlerde de 110 saniye yazıyor bana bayağı uzun geldi.
İlk deprem ile ilk artçı arasında en az 5 dk var merdivenden inemeden nasıl yakalandınız? Hataydaydık biz Antep'te olduda burada hissetmedik herslde.
Hocam o anında videosu bulunmakta. Birazdan mesaja ekleyeceğim videoyu. Biz 16. katta olduğumuzdan ve annemin dizleri ağrıdığından merdivende yakalandık. Maalesef o anda yapacak tek şey aşağıya doğru inmekti...
Videodaki "jale koş" diyen bizim karşı komşumuz ve anneme sesleniyor koş diye. Çünkü bahsettiğim gibi annemin dizleri sıkıntılıydı ve çok yavaş iniyordu. Videonun 00.12 saniyesindeki kahve renkli ceketli olan annem. Bu video tam 2. depremin son 1 saniyesi kala çekildi.
Bana derdin video mu çekmek? Diyebilecek arkadaşlar için şunları söyleyeyim. Annemin dizlerindeki sıkıntı yüzünden yavaş iniyordu. Bende onu o merdivenlerde herkes koşarken yalnız bırakmak istemiyordum. Zaten halihazırda yavaş yavaş iniyorken hem şehir dışındaki arkadaşıma bir şeyler söylemek hem de o anları çekmek istedim. Siz izlemeyeceksiniz ama videonun başında ve sonunda arkadaşıma bir şeyler söylemiştim. @636037
Son düzenleme: