BİM'de yaşadıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çevrimiçi. Son mesajı 2 dakika önce atmış.

Görmedim hocam özün dilerim de zaten gerçekten aldıysa da doğru söylediğini sanmıyorum daha geçen Technopat'te al sat yapanlara kızan birini görüp hak vermiştim, böyle insanlar da var işte, iyi bir şey yaptığını sanıyor ve ona hak veriyorsun ama altından bir şey çıkıyor. Türkiye burası.

Vatan Bilgisayar kasiyerinin arkadaşına ayırttığı RTX 3090 ekran kartını kasiyere silah çekerek zorla satın aldım. Fotoğraf istemeyin aldıktan 0,5 salise sonra arkadaşıma sattım.

Lafa gelince hiç birinizin durumu yok. Bir mouse alacak durumunuz yok ve BİM kampanyası kovalıyorsanız sizde o mouse u kullancağınız adam gibi bir sisteminiz de yoktur bu neyin kafası anlamış değilim. 30 fps alıp açığı mouse ile mi kapatacaksınız? Ekipmana bu kadar kıymet vermeyin.
Ha BİM RTX 3090 getirsin ozaman ben de sıraya girerim.

Lafa gelince hiç birinizin durumu yok. bir mouse alacak durumunuz yok ve BİM kampanyası kovalıyorsanız sizde o mouse u kullancağınız adam gibi bir sisteminiz de yoktur bu neyin kafası anlamış değilim. 30 fps alıp açığı mouse ile mi kapatacaksınız? ekipmana bu kadar kıymet vermeyin.
Ha BİM RTX 3090 getirsin ozaman ben de sıraya girerim.
Sen ne diyorsun ya? Benim kötü sistemim var diye mousem bozulursa yeni mouse almıyacak mıyım?

Lafa gelince hiçbirinizin durumu yok. Bir mouse alacak durumunuz yok ve BİM kampanyası kovalıyorsanız sizde o mouse u kullancağınız adam gibi bir sisteminiz de yoktur bu neyin kafası anlamış değilim. 30 FPS alıp açığı mouse ile mi kapatacaksınız? Ekipmana bu kadar kıymet vermeyin.
Ha BİM RTX 3090 getirsin o zaman ben de sıraya girerim.

Bilgisayardan anlamıyorum, dediğinizden hiçbir şey anlamadım, ama muhtemelen ne ile alakalı konuştuğumuzu bilmiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı