Bir Apple fanboyun günlüğü

Apple bende seviyorum ama "Dynamic Island" güneşte bütün havasını yitiriyor:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220925-094952_Chrome.jpg
    Screenshot_20220925-094952_Chrome.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 69
Samsung su geçirmeyen telefon diye bir ürün tanıtmıştı tam hatırlamıyorum kardeşim çok heveslenmişti parasını denkleştirip aldık aradan 5-6 geçti telefon arıza yaptı avcılardaki samsung servisine götürdük bıraktık ertesi gün servis '' sıvı teması var cihazda '' diyip garanti dışı bıraktı

Telefonu adamların kafasına atmıştım dalgamı geçiyorsunuz diye

Ben çizgimden hiç çıkmadım çıktığı günden beri iphone haftaya inşallah 14 serisinide almış olacağım

Şu an Samsung kullanıyorum fakat IPhone'u tercih ederim. Yakın zamanda IOS'a geçeceğim iPhone 11 almayı düşünüyorum.

iPhone'un fanboyu olmaz çünkü mükemmel olduğunu biliyoruz.
Xiaomi fanboyu olur mu? Olur, Haklı mı? Haksız.

Apple ile ilgili güzel yorumlar yapılırdı da ceza yemek istemiyorum.
Burada çoğu zaman eğlenerek birbirimizle düzeyli şekilde tartışıyoruz. Apple’la ne alıp veremediğin olabilir ki ceza yiyecek kadar çirkinleşeceksin?

Samsung su geçirmeyen telefon diye bir ürün tanıtmıştı tam hatırlamıyorum kardeşim çok heveslenmişti parasını denkleştirip aldık aradan 5-6 geçti telefon arıza yaptı avcılardaki samsung servisine götürdük bıraktık ertesi gün servis '' sıvı teması var cihazda '' diyip garanti dışı bıraktı

Telefonu adamların kafasına atmıştım dalgamı geçiyorsunuz diye

Ben çizgimden hiç çıkmadım çıktığı günden beri iphone haftaya inşallah 14 serisinide almış olacağım
Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan. Kaliteden anlayan insanın hali başka 😍

Şu an Samsung kullanıyorum fakat IPhone'u tercih ederim. Yakın zamanda IOS'a geçeceğim iPhone 11 almayı düşünüyorum.

iPhone'un fanboyu olmaz çünkü mükemmel olduğunu biliyoruz.
Xiaomi fanboyu olur mu? Olur, Haklı mı? Haksız.
iPhone 11 bile kaç nesil öncesinin cihazı ama hala pek çok amiral gemisinden üstün. Hala tercih ediliyor.

Burada çoğu zaman eğlenerek birbirimizle düzeyli şekilde tartışıyoruz. Apple’la ne alıp veremediğin olabilir ki ceza yiyecek kadar çirkinleşeceksin?

Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan. Kaliteden anlayan insanın hali başka 😍

iPhone 11 bile kaç nesil öncesinin cihazı ama hala pek çok amiral gemisinden üstün. Hala tercih ediliyor.
Teşekkürler istediğim cihaz piyasada yok çıktığı gibi bitmiş hemen fırsatçılar sarı siteye ilan açmış 2-3 bin lira fazlasına işin tuhafı onlar bile 1 günde satılıyor Apple her türlü kazandırıyor kim ne derse desin

iPhone 11 bile kaç nesil öncesinin cihazı ama hala pek çok amiral ge misinden üstün. Hala tercih ediliyor.

Ülkemizde öyle bir huy var ki insanlar kendi kullandıklarını överler.

Teşekkürler istediğim cihaz piyasada yok çıktığı gibi bitmiş hemen fırsatçılar sarı siteye ilan açmış 2-3 bin lira fazlasına işin tuhafı onlar bile 1 günde satılıyor Apple her türlü kazandırıyor kim ne derse desin
Şahsen iphone alırken evet kullanırım diye aldım ama aynı zamanda yatırım gibi görerek aldım. Telefon değer kaybetmiyor. İkinci eli canlı. Enflasyon nedeniyle daha fazla birim paraya satıyorsun hatta sattığın zaman. Zam geldi mi kallavi şekilde geliyor öyle az buz değil. Dedim ki şimdi almasam bundan birkaç ay sonra hiç alamam. Aldım bakıyorum keyfime 👌

Ülkemizde öyle bir huy var ki insanlar kendi kullandıklarını överler.
Bundan daha doğal bir şey olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı