Bir simülasyonda mı yaşıyoruz?

Afrika'da yaşayan insanların bu halde olmasının sebebi insanlarsa imtihandaki iyi ve kötüyü ayıranlar da insanlar o zaman. Kendi kendinle çelişiyorsun.
Afrikayı o duruma getiren insanlar kötü taraftalar yani sınavı geçemeyen taraf. Onlar sınav sonuçlarını ahirette alacaklar. Afrikayı o duruma getirenlerin insanlar olmasının sebebini ise anlatma gereği duymuyorum ama sömürgeciliği biliyorsunuzdur herhalde.

Yani bir simülasyon değil hepimizin insanız.
Simülasyon olmamız için hatırladığım kadarıyla 4 kural mevcut idi. Bunlardan 1.'si kötülüklerin olmaması, 2 ise böyle bir şey olsaydı bizim simülasyon teorisi üretememiz lazımdı. Diğer ikisini unuttum (çok önceden izlemiştim, aklımda değil.)
Neden kötülük olmayacağını vesaire de unuttum ancak ben simülasyon da yaşadığımızı düşünmüyorum.

Simülasyon olmamız için hatırladığım kadarıyla 4 kural mevcut idi. Bunlardan 1.'si kötülüklerin olmaması, 2 ise böyle bir şey olsaydı bizim simülasyon teorisi üretememiz lazımdı. Diğer ikisini unuttum (çok önceden izlemiştim, aklımda değil.)
Neden kötülük olmayacağını vesaire de unuttum ancak ben simülasyon da yaşadığımızı düşünmüyorum.

Ben şöyle düşünüyorum benim konuştuğum herkes sahte sadece ben gerçeğim her şey benim için yaratıldi diye düşünüyorum.

Ben şöyle düşünüyorum benim konuştuğum herkes sahte sadece ben gerçeğim her şey benim için yaratıldı diye düşünüyorum.
Aynı şeyi ben düşünürsem ne olacak? Psikolojik bir şey fazla takmaya gerek yok. Zaten reşit olmayan çocukların %90 kadarı başka yerden (uzaylılar tarafından vesaire) geldiklerine ve önlerine bir portal açılıp onları almaya geleceklerine inanırlarmış. Bu tespit doğru çünkü ben küçük iken aynı şeyleri düşünüyordum :D.

Aynı şeyi ben düşünürsem ne olacak? Psikolojik bir şey fazla takmaya gerek yok. Zaten reşit olmayan çocukların %90 kadarı başka yerden (uzaylılar tarafından vesaire) geldiklerine ve önlerine bir portal açılıp onları almaya geleceklerine inanırlarmış. Bu tespit doğru çünkü ben küçük iken aynı şeyleri düşünüyordum :D.

Bu düşünceyi nasıl aklımdan çıkartabilirim hocam.

Cahilliğime bakma da reşit olmayan ne demek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı