Biz ne ara böyle bir toplum olduk?

Karşımdaki bir insanın konuştuklarında bölücü veya teröristçe detaylar bulunmadığı sürece saygı duyup dinlerim. Bu devirde empati yapmak çok önemli.

Ortadaki bir mevzu için bir taraf A, bir taraf B diyor ise iki tarafı da dinlemeden bir karar vermem. Her iki tarafı da dinlerim ve mantığıma yatan hangi tarafın bilgisiyse onu bir de ben araştırıp öyle karar veririm.

Unutmayın!!

Tembellik edip kimsenin fikrini araştırmadan benimsemeyin! Bu düşüncem tüm taraflar için de geçerlidir! Devir bilim çağı ve elimizin altında her imkan var! Lütfen empati kurun ve biraz araştırmacı olun!

İyi forumlar.

@Technolock

Yüz buldukları için böyle yapıyorlar zaten. Ver bakalım şöyle 1 senelik yasaklama, bak bakalım geri döndüklerinde süt dökmüş kedi gibi oluyorlar mı yoksa olmuyorlar mı? Sırtlarından odunu eksik etmeyeceksin ki uslu uslu otursunlar.

Provokatörleri forumlarda barındırmamak lazım.

@Technolock tarafsız bakamaz bir insan zaten, kendi kişisel görüşleri doğrultusunda hareket ederler ama dediğin gibi, eşit davranılabilir (ki bence o kadar konu arasında davranılıyor, insan en nihayetinde bu konuları vs takip eden de, hata da yapabilir).

Pardon 2-3 yüzyıl önce derken? Bu hep aynıydı. Yüzyıllar önce çok farklıymış gibi gösterip Osmanlı'yı övecek yer aramasanız keşke.

@Technolock tarafsız bakamaz bir insan zaten, kendi kişisel görüşleri doğrultusunda hareket ederler ama dediğin gibi, eşit davranılabilir (ki bence o kadar konu arasında davranılıyor, insan en nihayetinde bu konuları vs takip eden de, hata da yapabilir).
Hocam kimse kimseyle aynı fikre sahip olamaz zaten ama her ne kadar sevmese de görüşü forumun kurallarına göre hareket etmesi gerekir, saygı duyması gerekir. Benim görüşüme ters bir çok insan var ama hepsiyle konuşuyorum yardımcı olmaya çalışıyorum her şey den önce insan gözüyle bakıyorum bu platform içinde vakti zamanın da bazı kurallar konulmuş ve insanlar bu kurallara göre yargılanıp ceza almışsa bana ayrı karşı tarafa ayrı davranamaz. Çok önemli bir mevzu da değil konuşmaya bile değmez de işte kalite istiyorlarsa önce göstermeleri gerekiyor he bizim seviyemiz bu bundan fazlası olmaz bizden deniyorsa yapacak bir şey yok. Arkadaşların bulundukları pozisyonlar gelip geçici zaten o yüzden hepsini de aynı kefeye koymuyorum ama bazı arkadaş yada arkadaşlar da ciddi sıkıntılar var.

Pardon 2-3 yüzyıl önce derken? Bu hep aynıydı. Yüzyıllar önce çok farklıymış gibi gösterip Osmanlı'yı övecek yer aramasanız keşke.
Bir hanedanlığı öveceğime neler yaparım bilemezsiniz, Fransız İhtilali'ne kadar bu kadar fazla bir ayrılığın olmadığı kanısına varabiliyorum ben (kaynaklara göre değişir ama bu kadar kötü olmadığımıza eminim, bir gün Türk ulusu kendi içerisinde birlik olmayı ve yetişmiş milletler seviyesine varmayı başaracaktır ama bunu bu hızla ne ben ne de siz görebileceksiniz, eğitimden başlanmalı değişime, üretme, sorgulama vs devam edecektir BENCE).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı