Biz ne zaman büyük bir oyun yapacağız?

Crytek tarafından mı yapıldı sanki? Ona bakarsan CoD MW3 var. Onda da var Türkçe dublaj.
Crytek tarafından yapıldı diye biliyorum. Crysis Origin(EA) sayfasına bakarsanız Türkçe desteğini görebilirsiniz. Steam içerisinde Türkçe destek olmaması Steam'in kendi sıkıntısı.
1611966374806.png
 
Crytek tarafından yapıldı diye biliyorum. Crysis Origin(EA) sayfasına bakarsanız Türkçe desteğini görebilirsiniz. Steam içerisinde Türkçe destek olmaması Steam'in kendi sıkıntısı.
Eki Görüntüle 858143

Türkçe alt yazı vardır dublaj olamaz dublaj a zaten çok para verirler seslendirmelere asıl tüm yabancı oyunlarda dublajı yapan:

Crysis – %100 Türkçe Yama

Diğer oyunlarda da yapıyor bu site Steam oyunlarında da çalışıyor.
Exomecha adlı Microsoft ile anlaşmalı bir oyun bu sene çıkıyor arkadaşlar. Bir göz atmanızı öneririm. Xbox ve PC'ye çıkacak sadece. Video linkini de bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:27 de uçarak gelme Türklerin oyunu olduğu belli🤣🤣 Füzeye binerek uçmak.
 
Mount and Blade gibi herhangi bir alternatifi olmayan bir oyun serimiz var ya. Mount and Blade Bannerlord çıktığında sadece biz Türkler değil yabancılar da çok heyecanlanmıştı.
Ayrıca ne zaman RDR ve GTA yaparız demişsin. Bu oyunları Rockstar dışında ki hiç bir büyük oyun firması bile yapamıyor. En umutlu olduğumuz Cyperbunk 2077 yanlarına yaklaşamadı bile.
 
Erzurum fena durmuyor da yolu var sanki daha.

Erzurum fena durmuyor ama RDR 2 gibi bir oyunun yanından geçemez maalesef.
Crysis zaten Türk yapımı. :/

Ama yabancılar bizim altyazımızı görmezler. Nasıl anlayacaklar? Türkçe uluslararası bir dil değil.

Olay türkçenin uluslararası bir dil olmaması değil, Türkiye'de orijinal oyun alımının az olması adam niye oyununu satamayacağı yerle uğraşsın ki?
 
Oyun firmasının Türkiye'de stüdyosu varsa ve Türkiye'de bir şirket olarak kayıtlıysa o benim gözümde Türk oyun firmasıdır. Ama bu Rockstar Games hint demek değil. Ana merkezinin Türkiye'de olması gerekiyor.

İçinde çalışan adam Alman, Amerikan şirketin Türkiye'de kayıtlı olması bir anlam ifade etmiyor. O zaman ben de toplayayım oradan buradan Game developerları sonra bu oyun Türk oyunu diyeyim Türk olduğum için. 😄
 
Bu şekilde bakmak hata olur. Bütçe ve tecrübe gibi faktörleri unutuyorsun.

Bakın ben oyun kötü demiyorum zaten sorun bütçe tecrübe vesaire.
Mount and Blade gibi herhangi bir alternatifi olmayan bir oyun serimiz var ya. Mount and Blade Bannerlord çıktığında sadece biz türkler değil yabancılar da çok heyecanlanmıştı.
Ayrıca ne zaman RDR ve GTA yaparız demişsin. Bu oyunları Rockstar dışında ki hiçbir büyük oyun firması bile yapamıyor. En umutlu olduğumuz cyperbunk 2077 yanlarına yaklaşamadı bile.

Cyberpunk zaten tam bir rezalet. Bayağı insanları kandırdılar. Ve hala insanlar acıyıp oyunu iade etmiyor. (iade eden kısım yok değil tabii ki)
 
Konu mültecilere kadar gidiyor toparlayıp cevap vermek gerekirse Crysis- Fry Cry Alman yapımı mıdır? Nasıl ki BioNTech-Pfizer aşısını herkes menşeisini Almanya olarak biliyorsa bu firmaların oyunları da öyle. Para desteği veren, çalışanları, anlaştıkları insanlar vs. vs. Daha birçok etmen. Ama soru bu değil gençler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı