Bu Ülkede İyi Oynamak Suç Arkadaş!

"Free To Play" oyunlar'ın en büyük sıkıntısı budur. Aylık ücret ödeyerek oynanabilen oyunları oynamak daha mantıklı psikolojinizin bozulmaması için.

Yabancı server'larda, kimse yazı bile yazmıyor, adamlar sadece oyununa bakıyor.
Türk'ler kadar oyunlarda öldüğünde küfür eden argo kelimeler yazan kullanıcı yoktur.

"Free To Play" oyunlar'ın en büyük sıkıntısı budur. Aylık ücret ödeyerek oynanabilen oyunları oynamak daha mantıklı psikolojinizin bozulmaması için.

Yabancı server'larda, kimse yazı bile yazmıyor, adamlar sadece oyununa bakıyor.
Türk'ler kadar oyunlarda öldüğünde küfür eden argo kelimeler yazan kullanıcı yoktur.
Keşke sadece ücretsiz oyunlarda olsa. Cs:Go oynuyorum, 35 levelim adam bana hile diyor. Bi mikrofon basıyor, gelen ses 8 yaş. Babasından 24 tl bulan Cs alıyor, bir de oynayabiliyormuş gibi.

Kazanma hırsı desen çoğunda oda yok. Adam sadece ölüyor ve oyun bilgisi alt düzeyde. 8-15 yaş arası çocukların yüz yüze olmadığı ortamlarda küfür etmesi bence çok doğal(Büyüklerinde ettiğine şahit oluyoruz özellikle primci twitch yayıncıları). İstisnalarda var. Küçükken multiplayer oyun pek oynamazdım. Knight Online oynardım 5.sınıfa giderken, chat açıp bişi yazmazdım(9 yıl önce). Ölünce sövme huyumda yoktu(Arena, Border vs.). Bir şeyler kazanma hırsı elbet rekabet ortamında olur ancak ucuz etin yahnisi yavan olur, bu yüzden rahatsızlık duyacağın ortamlarda bulunmamayı ilke edin veya rahatsızlık duymayacağın şekle dönüştür.

Aynı sorun bendede var. Crysis 3 oynuyorum çok oyunculu olarak. Adamlar sürekli duvarın arkasından bakma hilesi yaptığımı söyleyip beni tekmeliyorlar.:cry:

Küfür yokta hile lafı CS:GO da çok oluyor. Kendisi iyi oynayamıyor, refleks özürlüsü arkasına bakmaktan aciz ben hızlı hareket edince hile/cheat deyip oyundan atmak için oy başlatıyorlar falan manyaklar ya. Onlar hile diyor küfür ediyor ben :D yazıp gönderiyorum. Gerek yok kasmaya biliyorum çünkü karşımdakinin veletin teki olduğunu ancak küfür ederler.

Küfür yokta hile lafı CS:GO da çok oluyor. Kendisi iyi oynayamıyor, refleks özürlüsü arkasına bakmaktan aciz ben hızlı hareket edince hile/cheat deyip oyundan atmak için oy başlatıyorlar falan manyaklar ya. Onlar hile diyor küfür ediyor ben :D yazıp gönderiyorum. Gerek yok kasmaya biliyorum çünkü karşımdakinin veletin teki olduğunu ancak küfür ederler.
Aynen. Kendilerinin sadece nişan alma süresi 35 saniye, biz öldürünce hile oluyoruz.

CS:GO için söylüyorum rekabetçi için kesinlikle 5 kişi girin rastgele adamlarla girmeyin kesinlikle. Ruslar ve Polonyalılar da çok sinirimi bozuyor benim. Hala anlatıyorum birkaç hafta önce rekabetçide karşı takımda 2 Rus vardı. Biz bombayı kurmuşuz hepimiz ölmüşüz bu iki rus bombanın yanına gidiyor hiçbir şey yapmadan bekliyor bunu 4-5 kez yaptılar bir de. Karşı takımda olmalarına rağmen sinirim bozuldu.

Lol benzeri çoklu oyunculu oyunları bırakmanın sebepleri bu trol çoluk çocukların doluşması küfürden dolayıdır.İnsan artık delirmeye başlıyor server değiştirmekte çözüm değil ki yabancı serverde bile Türkler var.

CS:GO için söylüyorum rekabetçi için kesinlikle 5 kişi girin rastgele adamlarla girmeyin kesinlikle. Ruslar ve Polonyalılar da çok sinirimi bozuyor benim. Hala anlatıyorum birkaç hafta önce rekabetçide karşı takımda 2 Rus vardı. Biz bombayı kurmuşuz hepimiz ölmüşüz bu iki rus bombanın yanına gidiyor hiçbir şey yapmadan bekliyor bunu 4-5 kez yaptılar bir de. Karşı takımda olmalarına rağmen sinirim bozuldu.
Ben rekabetçi girdim geçen, adam tabiki de bir Rus. (yanlışlıkla) bana zeus attı. Ayrıca defalarca kafama sis bombası, flaş bombası ve molotof yiyerek öldüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı