Çalışmak İstemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne diyorum biliyormusun? Yoksa anlamadın mı? Neden demiyorsun ki okuyup başarılı olacağım. Bu iş okumakla geçiyor. Sen beni konudan kovamazsın. Ah ergenlik ah işte insanı böyle yapıyor. Daha bana cevap yazma. Sana tek dediğim oku.

Yaşım henüz 17 olabilir fakat insanlarla sizden daha iyi empati içinde olduğum kesin. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yorum nasıl yapılır ondan bile acizsiniz. Akıl yaşta değil baştadır sözünüde doğruladık.

Daha tanımadığın bir insana, anlamadığın konu üzerinden: Ne halin varsa gör, saçma sapan konu açma gibi kelimeler kurup üstüne üstlük egoist gibi "Okuyorum ben yeaa" dersen alırsın cevabını.

Ya kanka bırak bu hayatımın en güzel yıllarında çalışmak istemiyorum ayaklarını falan. Hayat seni zorlamamış ki 2 senedir evde yatıyormuşsun. E liseyi de açıktan okuyormuşsun, bahanen falan olmamalı. Gideceksin bir yerde çalışacaksın.

Yaşım henüz 17 olabilir fakat insanlarla sizden daha iyi empati içinde olduğum kesin. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yorum nasıl yapılır ondan bile acizsiniz. Akıl yaşta değil baştadır sözünüde doğruladık.

Daha tanımadığın bir insana, anlamadığın konu üzerinden: Ne halin varsa gör, saçma sapan konu açma gibi kelimeler kurup üstüne üstlük egoist gibi "Okuyorum ben yeaa" dersen alırsın cevabını.
Sana cevap verip güzel zekamı yoramam malesef.

Yaşım 12.

Yaşım 12.
Bak ben çalıştım 97 ortalama yaptım. Sen de çalış. Akıl yaşta değil başta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tembellikle ne alakası var ki? Ben eğitim sistemindeki öğretilen şeyleri doğru bulmuyorum. Afedersiniz ama bir şeyler öğrenmeyip veya yalan yanlış şeyler öğrenip diplomamı alıp mezun olmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Yattığım yerden para da kazanmak istemiyorum. Sevebileceğim birşey yapmak istiyorum.

Evet sömürülen yine biziz.
Öğretilen hangi şeyi doğru bulmuyorsun pek anlayamadım. Eğitim sisteminin başarıyı pek arttıramadığı kesin fakat öğretilen (din ve hz.Muhammed dersleri dışında) neyi yanlış buluyorsun?

Öğretilen hangi şeyi doğru bulmuyorsun pek anlayamadım. Eğitim sisteminin başarıyı pek arttıramadığı kesin fakat öğretilen (din ve hz.Muhammed dersleri dışında) neyi yanlış buluyorsun?

Eğitim sistemimizin durumu ortada zaten. Belki sizde denk gelmişsinizdir: Son 3 yılda Üniversiteyi terk eden 400 bin insan olduğunu.

Evet okumak güzel şey fakat bu gerçekten bilinçli topluluklarda geçerli. Bizim toplumda ise Torpil geçerli.

Ama konumuz bu da değil, konu benim sevebilecek bir şey bulup onu icraate dökmem.

Yaşım 12.

Bak ben çalıştım 97 ortalama yaptım. Sende çalış. Akıl yaşta değil başta.
Kusura bakmayın ama ilkokul öğretmeninizin söylediği bir şeyi buraya yazınca mesaj sayısını arttırmaktan başka hiç bir şey yapamıyorsunuz. Bir de bu atar nedir? Bu adam ergenliğin son devrelerinde siz ise daha başlarındasınız. Bir şey yapamayıp 6. sınıfta "Çok çalıştım 97 ortalamam var." ee kardeşim? Dünya için ne yaptın? Çalıştın mı? 2 Fen 2 Matematik testi çözdün çok mu iyi oldu?

Ek olarak konu sahibine;
Hocam siz bıkmışsınız hayattan, @aLeMCiBaBa_34'nın da dediği gibi, 2 yıldır evde olmuşsunuz, sizi hiçbir şey zorlamamış. Sevdiğiniz işi daha lisedeyken seçmediyseniz, okulu da tekrar okumak size zor geliyorsa, hayat sizi sevmediğiniz işleri yaptırmak zorunda kalacaktır. Çocukken ıyyy aayyy dediğiniz, belkide demeyip üzülüdüğünüz işleri siz yapacaksınız. Üzgünüm ama hayat böyle, yapacak hiç bir şey yok.

Ek olarak @TeknObeY0 'a bir şey yapmayın çocuk daha ergen bırakın millete atarlansın da hayatını yaşasın. O da napsın? Gitsin çalışsın mı? Gerçekte atamadığı sinirini, havasını burda atsın.

Kusura bakmayın ama ilkokul öğretmeninizin söylediği bir şeyi buraya yazınca mesaj sayısını arttırmaktan başka hiç bir şey yapamıyorsunuz. Bir de bu atar nedir? Bu adam ergenliğin son devrelerinde siz ise daha başlarındasınız. Bir şey yapamayıp 6. sınıfta "Çok çalıştım 97 ortalamam var." ee kardeşim? Dünya için ne yaptın? Çalıştın mı? 2 Fen 2 Matematik testi çözdün çok mu iyi oldu?

Ek olarak konu sahibine;
Hocam siz bıkmışsınız hayattan, @aLeMCiBaBa_34'nın da dediği gibi, 2 yıldır evde olmuşsunuz, sizi hiçbir şey zorlamamış. Sevdiğiniz işi daha lisedeyken seçmediyseniz, okulu da tekrar okumak size zor geliyorsa, hayat sizi sevmediğiniz işleri yaptırmak zorunda kalacaktır. Çocukken ıyyy aayyy dediğiniz, belkide demeyip üzülüdüğünüz işleri siz yapacaksınız. Üzgünüm ama hayat böyle, yapacak hiç bir şey yok.

Ek olarak @TeknObeY0 'a bir şey yapmayın çocuk daha ergen bırakın millete atarlansın da hayatını yaşasın. O da napsın? Gitsin çalışsın mı? Gerçekte atamadığı sinirini, havasını burda atsın.

Açıktan liseyi bitirirsem normal üniversiteye gidebilme imkanım var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı