Çin'deki yüksek şiddet ve cinayet olayları

Makaleler
13
Yer
Hinohara Nishitama
Nerede psikolojik şiddet filmi varsa geçtiği konum Çin. Nerede kölelik konum Çin. Nerede şiddet konum Çin. Yaratıcı cinayetler mi? Evet, Çin!

Testere filminden farkı kalmadı şu ülkenin.

Sebebini tartışmak istiyorum.

Örnek olay:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nerede psikolojik şiddet filmi varsa geçtiği konum Çin. Nerede kölelik konum Çin. Nerede şiddet konum Çin. Yaratıcı cinayetler mi? Evet, Çin!

Testere filminden farkı kalmadı şu ülkenin.

Sebebini tartışmak istiyorum.

Örnek olay:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Adamların tarihide öyle.

Bu konuyla alakalı Portal'ın şöyle bir videosunu da bırakayım buraya:

Japonya'dan bahsediliyor ama, aynı konu sonuçta. Çin ve Japonya'nın da çok bir farkı yok.

Sebebi otoriter bir rejim olması ve bireyin bir değerinin olmaması. Onlar bir sayıdan ibaret sadece. İnsana insan olduğu için değer vermiyorlar. Mesela Çin'de çok video var araba bir adamı eziyor etraftakiler hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gidiyorlar. Havuzda çocuk boğuluyor adam sadece orda bakıyor yardım etmiyor. İnsanlık diye bir şey yok onlarda.

Bu konuyla alakalı Portal'ın şöyle bir videosunu da bırakayım buraya:

Japonya'dan bahsediliyor ama, aynı konu sonuçta. Çin ve Japonya'nın da çok bir farkı yok.

Podcast olarak dinledim. Evet, Japonların korku kültürünü gerçekten etkileyici bulurdum, ancak gerçek hayata bağlanınca bir farklı oldu.

Yani can sağlığı pek de önemli değil. Halkı güvende hissettirmek yeter, kişi ölünce önemi kalmıyor zaten.

Sebebi otoriter bir rejim olması ve bireyin bir değerinin olmaması. Onlar bir sayıdan ibaret sadece. İnsana insan olduğu için değer vermiyorlar. Mesela Çin'de çok video var araba bir adamı eziyor etraftakiler hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp gidiyorlar. Havuzda çocuk boğuluyor adam sadece orda bakıyor yardım etmiyor. İnsanlık diye bir şey yok onlarda.
Videodan çıkarttığım düşünceyle uyuşuyor.

Polis, göstermelik güvenlik sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı