Açık değil mi? RTÜK baktı Netflix b*k gibi para kazanıyor ''şuna sansür yapam bide türkiyede bayii açmaya zorlayamda aldığı paradan bende nasiplenem.'' dedi başka bir açıklaması yok bunun.
Tam olarak öyle...
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık değil mi? RTÜK baktı Netflix b*k gibi para kazanıyor ''şuna sansür yapam bide türkiyede bayii açmaya zorlayamda aldığı paradan bende nasiplenem.'' dedi başka bir açıklaması yok bunun.
Tam olarak öyle...
Biraz alakasız olacak ama sünnet olmamak bu ülkede mucize gibi. Nasıl bu şekilde kaldı?Haklısın. Ancak gülücük emojisi attım çünkü anlattığın olay beni güldürdü. Cidden sünnet saçma birşey. Ben bile sünnetli değilim ki. Niye olayim? Ne gerek var!Amerikalılar, Avrupalılar sünnet olmuyor. Sünnet olunca, hastalık riski azalıyormuş, yalan! Ufak bir deri parçasını kesiyorlar alt tarafı. O deri parçası olmadan, insan rahat edemez bile. Tabii sünnet olanlar alışmak zorunda kaldıkları için alışıyorlar ama bence psikolojiyi bozuyor. İnsanın bünyesindeki her bir parça önemlidir. İç organlarımızın önemli olduğu gibi. Kimseye ama kimseye vücudunuzdan bir parça aldırtmamak lazım.
Hepsi aynı değil mi? Yönelim gereği insanın hoşuna gitmeyebilir tabii ama bunun için başka seçenekler de var.Cinsellik konusunda erkek-kadın olarak düşünmemek lazım. Erkek-erkek, kadın-kadın ve daha değişik durumlar varBu sahneler benimde pek hoşuma gitmiyor ama şimdi ücretli, adam izlemek isterse izler yani bunlara karışılması mantıklı bir hareket değil maalesef.
Mucize gibi derken? Ölecek halim yok ya?Biraz alakasız olacak ama sünnet olmamak bu ülkede mucize gibi. Nasıl bu şekilde kaldı?
Hepsi aynı değil mi? Yönelim gereği insanın hoşuna gitmeyebilir tabii ama bunun için başka seçenekler de var.
Aileniz nasıl ısrarcı olmadı? Ya da farklı bir durum mu var? Burası Türkiye sonuçta.Mucize gibi derken? Ölecek halim yok ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.