Yaşım 14 ve 9.sınıfa gidiyorum. Çocukluğumdan beri çok cirkindim. Ortaokulda hep dalga geçerlerdi. Kızlar bana hindistanlı vs. derdi. Burnum hem eğri hem de aşırı büyük. Saçım iğrenç zaten hiç şekil almıyor. Yan profilden haliliskonun babasından beter oluyorum. Gözüm pörtlek gibi büyük. Göz altlarım mosmor her zaman ne yaptıysam geçmedi. Boyum 1.68 kilom 55.lisedede bazı kizlar bana Karadeniz'li diyor burnum yüzünden. Bugün son kez aynada kendime baktım ve bir daha bakmamaya karar verdim kusmamak için. Yani dünyanın en çirkin insanına bile bakabiliyorum ama kendime bakamıyorum. Bence ondanda beterim. Yüzüm sivilce ve çizik dolu hangi kremi vs denediysem geçmedi. Ailem beni hiçbir yere götürmüyor utançlarından. Abimin düğününe bile götürmediler o kadar yani. Bu genler nereden geldiyse artık bana artık çıldırmak üzereyim tipim yüzünden. Okulda yüzüm çok gözükmesin diye sanki burnunu siliyorum ya da saçımı düzeltiyor yapıyormuş gibi yüzümü kapatıyorum. Mahalledeki esnaflar hep bana bakarak gülüyorlar beni eğlence malzemesi olarak kullanıyorlar. Ortaokulda okula gitmemek için hep hasta numarası yapardım. Uzun lafın kısası abilerim tavsiyeniz varsa verin yoksa artık evden dışarı adım atmak dahi istemiyorum. Fotoğraf yüklemek isterdim ama aşırı utanıyorum zaten anlattım az da olsa suratımı.
Son düzenleyen: Moderatör: