Çok zayıfım kilo alamıyorum

lastbal06

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2013
Mesajlar
150
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makina operatörü
Merhaba ben kendimi bildim bileli hep zayıf birisi olarak kaldım. Boy 1.78 Kilo:54 önceden 52 kiloydum ama tatmin etmiyor bu kilo beni yaşımda 20 bu arada. Herneyseki her yolu denedim kilo aldırıcı haplar, gıda takviyeli tozlar vs bağzıları yan etki yaptı sürekli uyuma ve kaşıntı gibi. Şuan ise harnup pekmezini kullanıyorum ama onunda pek faydası yok gibi mayısta asker oluyorum ve o zamana kadar vücudumu toplamam lazım. Bu konuda pisikolojim çok Bozuk ne yaptıysam olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız ne mutlu bana teşekkürler şimdiden herkese.
 
Aynı sorun bende de var. 175 boyum var kilom 50. Artık alıştım.
Ben alışamadım böyle duruma alışmakta istemiyorum çevredeki insanlar aaa çok zayıfsın yok kırılacan kilo al biraz bu ne hal dedikce bende üzülüyorum bu duruma. Ne giysem yakışmıyor üstümde emanet gibi benim için alışılmayacak bir durum.

Bence başka bir doktora git. Sadece bir doktora bağlı kalmak yanlış bence. Belki başka bir çözüm bulabilir.
Farklı yerlerde denedim fakat aynı sonuçlar çıktı hepsi bol bol yemek ye diyor bende iştahımın aldığı kadar yemek yiyorum ama olmuyor işte.
 
Ben 1-2 yıl önce 35 kiloydum. Zayıf olman senin için ne açıdan sorun oluyor? Sorun olmuyorsa, sağlık problemin yoksa kafaya takma bence. Hep okulda sınıfımdaki en zayıf kişilerden biri oldum. Bu durum bana asla rahatsızlık vermedi. Çoğu kişi zayıf olabilmeyi ister.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı