Çok zayıfım kilo alamıyorum

Keşke sizin yerinizde olabilseydim :). Hayatımda hiçbir zaman zayıf olamadım :D. Boyum 185 cm. Kilom ise 95 kg.
Herkesin hayali farklı tabi ama herşeyin karari en iyisi sizde en yakın zamanda istediğiniz kiloya Düşersiniz inşallah.
 
Ben 1-2 yıl önce 35 kiloydum. Zayıf olman senin için ne açıdan sorun oluyor? Sorun olmuyorsa, sağlık problemin yoksa kafaya takma bence. Hep okulda sınıfımdaki en zayıf kişilerden biri oldum. Bu durum bana asla rahatsızlık vermedi. Çoğu kişi zayıf olabilmeyi ister.
Görünümümden giydiğim kıyafetlerden haz almıyorum nasıl kilolu insanlar kilolarından şikâyetci olabiliyorlarsa zayıf insanlarda az kilolarından şikâyetciler ben nasıl sağlıklı kilo alabilceğimi sormuştum sizlere.
 
Ben kilo alamamdan dolayı sık sık doktora gidiyordum. Bana kaju yememi önemişti ve olabildiğince çok makarna ya da pilav tüket demişti.
 
Dostum yediklerine gerçekten dikkat ediyor musun? Ben de 17 taşında, 180 boya karşılık 55 kiloydum.
Bisiklet gibi çok fazla efor harcatan sporlara ara verip her gün 1 kıymalı pideyi tek oturuşta yemeye başlayınca, spordan da geri kalmayınca düzgün bir biçimde 5 kilo aldım ve bunu gerçekten kısa bir sürede başardım. Daha bir ay öncesinde 55 kiloyum, kilo alamıyorum diye konu açmıştım. Ama bak, ben de anlamadan 5 kilo alıvermişim. Çünkü eskiden yediklerime dikkat etmiyordum ve çok hareketliydim.

Şuan mesela 60 kiloya çıktım, aslında tartıda çekilmiş fotoğrafları paylaşmak lazım. Sen de beslenmene dikkat ediyor musun?
Beslenmene dikkat etmedikten sonra ilaç fayda etmez. Öncelikle gıdalardan alacaksın ihtiyacını.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı