arctis 7 2019 olanı aldım136 dolar aşırı pahalı ne aldınız öyle ürünün fiyatı zaten 50 dolar
arctis 7 2019 olanı aldım136 dolar aşırı pahalı ne aldınız öyle ürünün fiyatı zaten 50 dolar
Arctis 7 2017 veya 2019 unu 50 dolara bul ben tüm foruma alayım.136 dolar aşırı pahalı ne aldınız öyle ürünün fiyatı zaten 50 dolar
Usta bende kulaklık boşta iken küçük bir dip ses yani hışırtı geliyor. Sende de var mı? Eğer yok ise steelseries e ticket atmayı düşünüyorum.arctis 7 2019 olanı aldım
benim aldığım gelmedi dahaArctis 7 2017 veya 2019 unu 50 dolara bul ben tüm foruma alayım.
Usta bende kulaklık boşta iken küçük bir dip ses yani hışırtı geliyor. Sende de var mı? Eğer yok ise steelseries e ticket atmayı düşünüyorum.
Gelince yardımcı olmanızı rica edebilir miyim? Şuan mesela buraya yazı yazarken hiç bir ses açık değil kulaklık boşta kafamda fakat dip ses hışırtı var.benim aldığım gelmedi daha
tamamdır gelsin yazarım inşallah void pro daki gibi kronik bir sorun değildir uğraşmak istemiyorum artıkGelince yardımcı olmanızı rica edebilir miyim? Şuan mesela buraya yazı yazarken hiç bir ses açık değil kulaklık boşta kafamda fakat dip ses hışırtı var.
Valla boşta iken kulaklıgı kafamdan atmak istiyorum resmen.tamamdır gelsin yazarım inşallah void pro daki gibi kronik bir sorun değildir uğraşmak istemiyorum artık
hocam kulaklık geldi dip ses yok programı yüklemedim ama yükleyince denicem birdeValla boşta iken kulaklıgı kafamdan atmak istiyorum resmen.
Evet soldaki tekerlekten ses aşık olursa full küçük hışırtı var. Azcık minnacık kısarsan kayboluyorhocam kulaklık geldi dip ses yok programı yüklemedim ama yükleyince denicem birde
şuan fark ettim kulaklık kendi sesini %100 yapınca çok ufak bi dip ses var ama biraz kısınca kayboluyor denemek için alıcı çıkar tak anlarsın
Voidde ki aşırı fazlaydı ve hiçbir şekilde engel olamıyordum bu gayet iyi kullanılır.Evet soldaki tekerlekten ses aşık olursa full küçük hışırtı var. Azcık minnacık kısarsan kayboluyor
Voidde ki aşırı fazlaydı ve hiçbir şekilde engel olamıyordum bu gayet iyi kullanılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.