Corsair VOID PRO RGB Kulaklık Dip Ses Sorunu

136 dolar aşırı pahalı ne aldınız öyle ürünün fiyatı zaten 50 dolar
Arctis 7 2017 veya 2019 unu 50 dolara bul ben tüm foruma alayım.
arctis 7 2019 olanı aldım
Usta bende kulaklık boşta iken küçük bir dip ses yani hışırtı geliyor. Sende de var mı? Eğer yok ise steelseries e ticket atmayı düşünüyorum.

Valla boşta iken kulaklıgı kafamdan atmak istiyorum resmen.
hocam kulaklık geldi dip ses yok programı yüklemedim ama yükleyince denicem birde

şuan fark ettim kulaklık kendi sesini %100 yapınca çok ufak bi dip ses var ama biraz kısınca kayboluyor denemek için alıcı çıkar tak anlarsın

Son düzenleme:
hocam kulaklık geldi dip ses yok programı yüklemedim ama yükleyince denicem birde

şuan fark ettim kulaklık kendi sesini %100 yapınca çok ufak bi dip ses var ama biraz kısınca kayboluyor denemek için alıcı çıkar tak anlarsın
Evet soldaki tekerlekten ses aşık olursa full küçük hışırtı var. Azcık minnacık kısarsan kayboluyor

Voidde ki aşırı fazlaydı ve hiçbir şekilde engel olamıyordum bu gayet iyi kullanılır.

Aynen öyle void de dayanılmazdı. Bunda ise soldan tekerleği azcık kısıyorum rahatlıyorum. Sadece boşta iken oluyor zaten fazla takmıyorum. Ama redditte araştırdım ss supporta mail atarsak rma yeniliyormuş. Arctis Pro wireless de bile bu sorun varmış ama ilk çıkan arctis 7 lerde yokmuş.Ben şimdilik uğraşmak istemiyorum bi 2 3 ay içinde değişim talebi oluştururum haberlerişiriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı