Ferreci
Hectopat
Daha fazla
Söylediğinden hiç rekabetçiye girmediğin apaçık belli oluyor.Sorsan hep Ruslar yüzünden rank kasamıyor bizimkiler.![]()
Adam dalgasına FF attım diyor bir de niye böyle oldu diyor pişkin pişkin. Keşke ban atsalarmış...
Gabe amcaoğlu muBen torpilliyim bana ceza vermiyorlar.![]()
![]()
Empati kuruyorum, evet hoş bir durum değil ama belli ki adamlar ben AFK iken beni oylamada atmamış sırf ban yiyeyim diye, bunu yapanı da tespit ettik maçın başından beri 2 tane ağzı süt kokan rus çocuk sürekli önümüze geçiyorlar vs.VAC (Valve-Anti-Cheat) denen olayı yanlış anlamışsınız. 7 gün yediğin ban VAC olmuyor.Competitive Cooldown oluyor. VAC %100 süresiz atılan birşeydir. Ve açılması çok zordur. Zaten competitive adı üstünde rekabetçi oyunudur, girmeden önce ''90 dakikaya kadar çıkabilen maçı tamamlamayı vaat ediyorsun'' yazar. Competitivede afk kalmak nedir ya ? 4v5 oynamak hoşuna gider mi ? Empati kur. AFK kalacaksan Casual falan gir ki, Casualda bile AFK kalmak başkalarını rahatsız eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.