CS:GO Haksız Overwatch Ban

ValveAdalet

Centipat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
1.418
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. CS:GO Basit Eğlence Dust 2 oynuyordum. Sonra oyundan çıktım ve Genel Bekleme Süresi - Oldukça Hatalı verdi ve giremedim araştırdım ve Owerwatch ban yediğimi öğrendim. Hile açmamama rağmen nasıl yedim bilmiyorum basit eglence Dust2'de yenilir mi Owerwatch ban onu da bilmiyorum. Haksız yere ban yedim yani Steam desteğe yazdım . Cevap gelmedi isteyen kişilere maç demolarını atarım pek girmedigim için 5-6 demo var.
Sorunun Özeti: Haksız OW ban nasıl açılır, açılır mı?
 
Merhaba. CS:GO basit eğlence dust 2 oynuyordum. Sonra oyundan çıktım ve genel bekleme süresi - oldukça hatalı verdi ve giremedim araştırdım ve Owerwatch ban yediğimi öğrendim. Hile açmamama rağmen nasıl yedim bilmiyorum basit eglence dust2'de yenilir mi Owerwatch ban onu da bilmiyorum. Haksız yere ban yedim yani Steam desteğe yazdım. Cevap gelmedi isteyen kişilere maç demolarını atarım pek girmedigim için 5-6 demo var.
Sorunun özeti: Haksız ow ban nasıl açılır, açılır mı?

Açılmaz. Ben de 1 ay CS:GO'ya girmediğim halde atıldı. Umutlanmayın oyunu silin ve Valorant'a geçin. Sebebi ise her Nova olan Rus veletlere Overwatch verilmesi.
 
Hile açmadığınız anlaşılırsa açılır. Sizin bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Steam Destek işe yaramıyor bu durumlarda.
 
OW açılma olasılığı VAC'e göre daha yüksektir. Kesin olarak bilemeyiz ama açılabilir. Eğer gerçekten haksız yediyseniz açılır bence.
Ve durum OW ban olmayabilir. Dosyaları doğrulamayı dene, interneti kes aç.
 
Steam destek ekibine durumunu mümkünse İngilizce olarak, açık bir dille anlat. Tek çözüm yolu bu. Eğer VAC yeseydin onun hiç geri dönüşü yok.

Ben hem VAC yemişim hem de ow neden yediğimide açıklamıyorlar ki açılmaz hiçbir şekilde umut beklemeyin Valve'nin destek sisteminden.
 
Ben hem VAC yemişim hem de ow neden yediğimide açıklamıyorlar ki açılmaz hiçbir şekilde umut beklemeyin Valve'nin destek sisteminden.

Açılabilir hocam. Ve VAC mi yediniz ow mi? VAC çok zor ama ow açılabiliyor çoğunlukla. Eğer haksızsa tabii. Ve konu sahibi arkadaş steama maç demolarını da atabilirsin.
 

Geri
Yukarı