CS:GO haksız Overwatch yasaklaması kaldırılabilir mi?

Overwatch ile izleyen birisi sizi hile olarak raporlamış ve ban yemişsiniz.

Yalniz tek müfettisin kararina bakarak yasaklama verilmiyor. Birden fazla kisinin karari degerlendiriliyor. Ayriyeten puani yüksek olan müfettislerin karari daha cok göz önünde bulunduruluyor. Yani bir kisi hile dedi diye yasaklama vermezler.

Yalniz tek müfettisin kararina bakarak yasaklama verilmiyor. Birden fazla kisinin karari degerlendiriliyor. Ayriyeten puani yüksek olan müfettislerin karari daha cok göz önünde bulunduruluyor. Yani bir kisi hile dedi diye yasaklama vermezler.
Olabilir hocam. Bunu bilmiyordum fakat üstünde çok durduğum bir nokta değildi.

Eski ranktan daha yüksek verdiyse tek bir açıklaması olabilir. Hesabı sizden sonra başkaları kullanmış. 7 8 Senedir CS'yi bir çok hesaptan oynuyorum. Bazı hesaplara aylarca girmediğimde bile 1 rank altında başlatıyor. Oynamadığım süreçte takım arkadaşlarımdan ban yiyen olduysa oynanan maç sayısına bağlı olarak daha alt seviye bir rankta başlatıyor.
Arkadaşım da nova4tü o da keleş 2 oldu , bu olay değişmiş olabilir mi benim hesabımı ya da arkadaşımınkini başkasının kullandığını zannetmiyorum.

@kaane

Fazla bilgi göz cikarmaz :D

Bir müfettişin bir karar üzerinde diğer müfettişlere göre daha fazla etkisi olabilir mi?

Evet. Yüksek skora sahip bir müfettişin kararı, düşük skora sahip bir müfettişinkine kıyasla daha etkilidir.

Bilgilendirme amacli söyle kösede dursun.

Arkadaşım da nova4tü o da keleş 2 oldu , bu olay değişmiş olabilir mi benim hesabımı ya da arkadaşımınkini başkasının kullandığını zannetmiyorum.
Olabilir ama zannetmiyorum. Çünkü bayramdan önce askerden geldim ve 4 hesabımın rankıda 1 seviye altından başladı. Bir hesabımda eskiden oynadığım bir arkadaşım ban yemiş. Onunla girdiğim maçlar silindiği için 3 rank altından başladım.

Konuyu hala takip eden arkadaş varsa bugün öylesine girdim hesaba, uzun süredir girmiyordum. Ban kalkmış sanırım yani herhangi bir şey yazmıyor ve rekabetçi de giriliyor. Özür veya ban kalktı tarzı bir mesaj gelmedi. Tabii banı CS:GO'da yemiştim şimdi CS2 ondan mıdır bilmiyorum.

@567779 durumdan haberdar edin demişsiniz hocam pardon şimdi gördük 😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı