CS Go hile mevcut mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir daha kimse bişey yazma ihtiyacı duymasın diye yazıyorum: CSGO veya steamdeki herhangi çok oynanan multiplayer oyunlarda hack %100 vardır...CSGO bugün seçkin hesap oyunlard a%70 e varan seçkin hesap olmayan oyunlarda %99 a varan hack içermektedir...yani 1 rekabetçi maçda en az 1 hack gelme ihtimali seçkin=%70 seçkin olmayan = %99 bunu csgo kendisi söylüyor ben söylemiyorum...ve en son forumlarda şu konu konuşulmuş çare olarak=herkes iyi insan olup hack almazsa oyun temizlenir:D yani steam tamamen kâr amacında olan bir firma...bugun nadir erolfanoğlu denen şerefsizden (afedersiniz) 1 aylık 50 tl ye bir hack satın alıp CSGO da global elite olursunuz ve 200 300 tl de item oyun satın alırsanız steam asla sizin hesabınızı banlamaz...aylık 30 tl alışverişiniz olsun düzenli asla ban yemezsiniz...steam blizzard a benzemez blizzard dan 10 milyon euroluk alışverişiniz bile olsa bot açarsanız wow da d3 de ban yersiniz hem de temelli ban yersiniz ama steam böyle değil...

bir daha kimse bişey yazma ihtiyacı duymasın diye yazıyorum: CSGO veya steamdeki herhangi çok oynanan multiplayer oyunlarda hack %100 vardır...CSGO bugün seçkin hesap oyunlard a%70 e varan seçkin hesap olmayan oyunlarda %99 a varan hack içermektedir...yani 1 rekabetçi maçda en az 1 hack gelme ihtimali seçkin=%70 seçkin olmayan = %99 bunu csgo kendisi söylüyor ben söylemiyorum...ve en son forumlarda şu konu konuşulmuş çare olarak=herkes iyi insan olup hack almazsa oyun temizlenir:D yani steam tamamen kâr amacında olan bir firma...bugun nadir erolfanoğlu denen şerefsizden (afedersiniz) 1 aylık 50 tl ye bir hack satın alıp CSGO da global elite olursunuz ve 200 300 tl de item oyun satın alırsanız steam asla sizin hesabınızı banlamaz...aylık 30 tl alışverişiniz olsun düzenli asla ban yemezsiniz...steam blizzard a benzemez blizzard dan 10 milyon euroluk alışverişiniz bile olsa bot açarsanız wow da d3 de ban yersiniz hem de temelli ban yersiniz ama steam böyle değil...

VAC Kullanıcıların bilgisayarlarında kurulu olan hileleri tespit etmek için kullanılan otomatikleştirilmiş bir sistemdir. Steam'den düzenli alışveriş yapıyor olmanız VAC Ban yemenizi engellemez.

Kardeş hile kullananların %90'ı oyunu oynamayadıkları için eğer adam aim hack değilse refleks farkından adamı alabilirsin zaten adamı yavaş çekimde izlediğinde herşey çok net belli oluyor. Bide sana gelme ihtimali düşük. Düşünün Owerwatch da bile 5 maçta bir hile geliyosa raporlananlar arasında sana hile gelmesi biraz zor.

düzenli alışveriş yapıp paralı hack kullanan canlı kanıtlarım var...vac dediğiniz sistemin yakalayabildiği parayla satın alınmış tek bir hack yok...overwatch ise tamamen "biz baş edemiyoruz alın siz buyrun" sistemidir...overwatch yüzünden hack olmadığı halde negevle 5 hs atıp raporlanıp overwatcha düşüp izlenip banlanan bir sürü insan da var...1 tane arkadaşım da var artık bazı silahlardan başka silah da almıyoruz fantazi olsun diyerek bile almıyoruz...2 sene içinde şampiyona içinde hackden vacban yiyen bir kaç oyuncunun videoları youtubelerde geziyor...ben bu numaraları yemiyorum...1 kaç kişi şampiyona gibi milyonların izlediği bir organizyonda ban yeyince oyunun kontrol altında olduğu izlenimi veriliyor...steam=para para harcıyorsanız size kimse dokunmuyor test edebilirsiniz alın bir swagger hackinden kullanın ban yemiceksiniz...ban yiyor olsanız bugün nadir bey hackcilerin parasıyla evini geçindiremezdi...steam 1 sene evvel csgo hakkında steamde bir yazı yazdı...bir güncelleme geleceğini ve hackcilerin kaldırılıp hack satanların sitelerinin engelleneceğini bildirdi...sirswagger.com giriniz kabak gibi ortada site youtubede reklam yapıyor ve alan insanların yorumları mide bulandırıyor...şu tarz yorumlar var:"ben 3 aydır kullanıyorum hiç ban vs riski görmedim biraz belli etmeden oynayınca oluyor,global elitim mutluyum sirswagger sayesinde fps oyunlarında kral oldum Allah senden razı olsun" gibi gibi...yorumlar görmek mümkün...steame güvenim hacklerin engellenmesi konusunda sıfırdır...knight online steame geçtiği 1.günün akşamında uskoda kullanılan eski koxpların steam ko da kullanıldığı keşfedilmiştir...şuan oyuna girip herkesin uçtuğunu kaçtığını ışınlandığını görebilirsiniz...h1z1 aynı şekilde,arma aynı şekilde,csgo başı çekiyor,reign of kings hackden oynanmıyor aklıma gelenler bu kadar hack çok yani:D
son olarak yakın tarihli bir csgo maçımdan 50 kille bitirip hack olduğunu oyun içinde 4 arkadaşımla beraber 10 a yakın roundda test ettiğimiz bir kişi ekliyorum
Steam Community :: Boitares der 1 Geber
bu sadece ban yemeyen paralı hack sahibi 3 duvardan 4 duvardan oto ile çatır çatır adam vuracak kadar hack olduğunu belli eden bir arkadaş...bunun gibi niceleri var ve hâlâ oyundalar...bundan 1 sene evvel oto ile office mapinde 61 kill ile bitiren ve bizi 15 duvar arkasından bile vurabilen usta oyuncunun biri bile son 1 aya kadar ban yiyebildi...1 sene evvel bunu yapıp 11 ay sonra ban yiyebilmesi oyunda çok fazla hack kullanıldığının bir göstergesi değil midir?ayrıca vac sisteminin bir işe yaramadığının ve overwatchında 1 senede sonuçlanabildiğinin bir kanıtı da değil midir?ayrıca çok belli etmeyenlerin hiç ban yemeyeceği anlamına gelmez mi? bu konuda çok çok üzgünüm çok sevdğim bir oyun ama durum gerçekten bu...

Yazıklar olsun hack açıp oynayana. Erkek olamayıp ama erkekliğini kanıtlamak için yaptıkları bir gösteri çalışmasından başka birşey değil. Kınıyorum.
Edit: Sinirden eski konuya yazmışım kusura bakmayın.

Oyunda hilelerden cok bildiginiz normal oyuncular ban yiyor. Şayet iki arkadasim yeni anti-cheat denemeleri yuzunden banlandi. Benim de rutbem silindi. Hayatimda VAC kadar korkak bir sistem görmedim ayni zamanda haksiz yere banlayabilen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı