CS:GO kitlesi neden Valorant'tan nefret ediyor?

Dediğim gibi Bronz eloda maç oynarsan tabii velet kitlesi dersin.
Hocam, bunlara a-n-l-a-t-a-m-a-z-s-ı-n-ı-z. CS:GO da oynuyorum, Valorant da. CS:GO'da rütbem keleş ve Rus çocuklarından oyunu bırakacak noktaya geldim. Valorant'ta Platin rankındaydım en son ve oyunuma 1 tane bile çocuk gelmiyor. Gelse de CS:GO'daki toxic Rus çocukları gibi değiller. En azından adam vurabiliyorlar ve hepsinin de potansiyeli var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nefret etmiyoruz, sadece şeyimizde değil. Aksine Valorant kitlesi böyle bir algı yaratıyor ki, kendilerini özel hissetmek için. Yoksa arada ben de takılmak için Valorant oynuyorum.
Lakin bir CS:GO asla olamaz.
1625130706447.png

Nefret etmiyorum ama sevmiyorum ve oynamam, oynayana da bir şey deme hakkımız yok zevkler ve renkler tartışılmaz denmiş. Neden sevmediğime gelirsek, grafikler, oynanış falan bana çok çocuksu geliyor, diğer tarafta yıllardır adını zirvelerden düşürmeyen CS var, CS'nin (bütün versiyonlarında) bir olgunluk var oynadığımda ciddi ve olgun bir hava hissediyorum. Ama tamamen zevk meselesi.

Belki de kıskanıyorlardır her 3 ay oyuna güncelleme geldiğinden ve Türk sunucusu olduğundan sonuçta oyun çıkalı 10 yıl oluyor hala Türk sunucusu yok.

Kıskanacak bir şey yok TR sunucusunu önemli bulmuyorum açıkçası. League of Legends sayesinde gelen bir sunucu var ne de olsa.

Nefret değil, grafik, oynanış ve gerçekçiliğini beğenmedim. Valorant oynayanların CS'ye çöp gözüyle bakmasından bıktım.
Ama oyun kötü demiyorum, bana hitap etmiyor o kadar.
Yıllarca emek harcanmış bir şeye kötü demek bana doğru gelmiyor.
Bir dakika nefret ediyormuşum :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı