Valorant oynamak için TR sunucu olması bile yereli.
O TR sunucusuna girin bakalım her gün yeni bir küfür öğrenirsiniz.
Valorant oynamak için TR sunucu olması bile yereli.
CS:GO oynayan insanların büyük birçoğunluğunun Valorant'tan nefret ettiğini fark ettim. Valorant oynayan insanlar CS:GO'ya karşı böyle bakmamasına rağmen neden Valorant sürekli linç yiyor anlayamadım gitti. Arkadaş, beğenmiyorsan oynama. Tercih senin. Ama Bronz eloda İstanbul sunucusunda ranked girip sonra kitlesi çok kötü dersen, oyuna haksızlık etmiş olursun. Burada Valorant'ı savunmuyorum bu arada. CS:GO'nun ön yargılı toxic kitlesinin neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Üstteki arkadaş gibi toxic olan kitlenin oyunlara gelmesini sağladığı için CS GO oyuncuları sevmiyor.Çünkü onlar çok "havli".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.