Çözüldü CS:GO rütbe sistemi tam olarak nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidayet07

Centipat
Arkadaşlar bir şey soracaktım, CS:GO'da rekabetçi giriyoruz lig atlıyoruz değil mi? Silver, global falan diye. Mesela bu bazı oyunlardaki gibi sezon bittiğinde sıfırlanıyor mu veya global oldun falan bitti artık hep global olarak kalıyorsun, ne aşağı düşüyor ligin ne de sıfırlanıyor. Böyle mi? Detaylı anlatır mısınız bir bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sezon olayı yok. Sıfırlanmıyor rankın. Düşme ihtimalin var. Üst üste 3-4 maç kaybedersen düşer rankın. Yükselmek biraz zordur.
Arkadaşlar bir şey soracaktım, CS:GO'da rekabetçi giriyoruz lig atlıyoruz değil mi? Silver, global falan diye. Mesela bu bazı oyunlardaki gibi sezon bittiğinde sıfırlanıyor mu veya global oldun falan bitti artık hep global olarak kalıyorsun, ne aşağı düşüyor ligin ne de sıfırlanıyor. Böyle mi? Detaylı anlatır mısınız bir bunu?

Rank atlaman için üst üste birkaç galibiyet gerekir. Sezon sonu diye bir şey yok rankın neyse odur. 1 ay boyunca oynamazsan sıfırlanır ve 1 aydan sonra girdiğin ilk maç eski rankını verir.

Rank atladığın gibi düşersin de, 5 mac kazanıp rank atlarsın 2 maç kaybedip rank düşersin, düşmesi daha kolaydır. Oyuna 1 ay içinde girmezsen rankın sıfırlanır, maça girdigin zaman performansına göre eski rankın veya ona yakın bir rank verir. Oyunda bitme diye bir şey yok, sürekli mücadele içindesin, Global ol, Supreme düşersin tekrar yükselirsin bu böyle gider.

Diyelim ki maç bitti ve nova 3 oldunuz. Bir süre rekabetçi oynamayınca (o süreyi unuttum sanırım 1-2 ay falandı) rütbeniz sıfırlanıyor. Ve maçı kazandığınızda ya da kaybettiğinizde rütbe atlarsınız-düşersiniz gibi kesin bir şey yok. Maç içinde performansınıza da bağlı sadece takımın kazanıp kaybettiğine bakılmıyor.

10 Maç kaybedersin, rank düşmezsin. Arkasında 3 maç kazanıp 1 maç kaybedersen rank düşersin. Net bir rank sistemi yok, kimse bilmiyor. Sezon olayı falan yok. Silversan o ruslara katlanacaksın, smurf fazla gelecek, karşıdaki adama hile diyeceksin, 21 level değilsen işin biter. En son çare Faceit oluyor, rank sistemi ( Puan / level diyelim ) belli. İlk seviyelerde yine smurf gelebilir, takıma kolsuz, kolsuz rus vs denk gelebilir.

Uzun süre oynamazsan rankın silinir. Tekrar oyuna girip oynadığında yeni rank verir ama eski rankını vermiyor sanırım. Zamanında LEM'dim. 1 ay falan oynamadım sonra girdim güzide oldum. Yine oynamaya oynamaya 2-3 kez daha rankım silindi silver 5'e kadar düştüm. Ondan sonra da oynamadım zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı