CS:GO VAC neden bu kadar işlevsiz?

Kardeşim şimdi gir dene sıkıntı yok video tarih bakma istersen arkadaşım açiyor 1 aydır ban yemedi normalde Silver olacak adam şu an dia eloda.
Makroyla silver'dan diaya cikilmaz. Dia eloda spray bile atilmiyor, neyin kafasi? FPS bilginiz yok diyen adamlarin haline bak, saka gibi.
 
Biz de 0 hile var demiyoruz. Valorant ile CS'yi karsilastirin, hangisinde daha fazla hile var? Dediklerinizin aynisini belirttim, 0 hile imkansiz dedim. Ayrica benim her eloda smurf hesabim var, arada bir giriyorum. Kendi elomda da hile gelmiyor dusuk elolarda da.

Şahsen bana CS:GO'da toplasan 5 kere hile gelmemiştir ama Valorant da sürekli geliyordu ayrıca güven faktörü olmadığı için çok fazla troll de geliyor başka sunucu seçincede niteliksiz oyuncu dolu sadece valorant değil hiç bir oyunda başarılı olmadığını düşündüğüm insanlar var.
 
Mükkemel spray atiyorsun kardeşim nasıl çıkamaz güldürme beni fanboy bbl Win bbl.
:D? Yazık sana. Oyunda gelsen hile diyeceğin kişilere yaptığın yorumlarla kendini küçük düşürüyorsun ya, bir şey demiyorum. E-spordan konuşmadık bile, fanboy bbl win bbl :) Aynen kardeşim.
 
:D? Yazık sana. Oyunda gelsen hile diyeceğin kişilere yaptığın yorumlarla kendini küçük düşürüyorsun ya, bir şey demiyorum. E-spordan konuşmadık bile, fanboy bbl Win bbl :) aynen kardeşim.

Spray önemini bilmiyorsun güzel kardeşim mükkemel bir spray atiyorsun Silver'dan dia çıkamaz diyorsun makroyla internete spray önemi ilgili bir sürü video var. Ve senle karşılaşmam imkansız çünkü silversın.
 
Spray önemini bilmiyorsun güzel kardeşim mükkemel bir spray atiyorsun Silver'dan dia çıkamaz diyorsun makroyla internete spray önemi ilgili bir sürü video var. Ve senle karşılaşmam imkansız çünkü silversın.
Aynen silver :D Bu sezon dahil Epide 1 Act 3'ten beri Immortal-Radyant elodayım ama sen bilirsin. Daha e-spor konusu açılmadan millete bbl fanboy diyip rankına silver diyen kişiden ne beklenir ki zaten.
Istersen oyunuma gelen e-sporcularin da resmini atarim.

Ayrica videoya bakabilirsin, bende de birkaç mermi dışında gayet düzgün gidiyor, ben makro muyum yani anlamadım. (Müzik açık kalmış) Spray önemsiz demedim, dia elo üstünde bir kill için "en fazla" 5-10 mermi kullanılıyor anlamında dedim. Kaç pozisyonda lazım oluyor sanki 30 mermilik spray?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Dosya Ekleri

  • 1619538333250.png
    1619538333250.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 1619538341898.png
    1619538341898.png
    322,8 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri
Yukarı