CS:GO VAC neden bu kadar işlevsiz?

Yalnız bu 28 Aralık 2020 videosu, o tarihten sonra oyuna tonlarca güncelleme geldi.

Kardeşim şimdi gir dene sıkıntı yok video tarih bakma istersen arkadaşım açiyor 1 aydır ban yemedi normalde Silver olacak adam şu an dia eloda. A4Tech Bloody Logitech mouse varsa deneyebilirsin.
 
Biz de 0 hile var demiyoruz. Valorant ile CS'yi karsilastirin, hangisinde daha fazla hile var? Dediklerinizin aynisini belirttim, 0 hile imkansiz dedim. Ayrica benim her eloda smurf hesabim var, arada bir giriyorum. Kendi elomda da hile gelmiyor dusuk elolarda da.

Şahsen bana CS:GO'da toplasan 5 kere hile gelmemiştir ama Valorant da sürekli geliyordu ayrıca güven faktörü olmadığı için çok fazla troll de geliyor başka sunucu seçincede niteliksiz oyuncu dolu sadece valorant değil hiç bir oyunda başarılı olmadığını düşündüğüm insanlar var.
 
:D? Yazık sana. Oyunda gelsen hile diyeceğin kişilere yaptığın yorumlarla kendini küçük düşürüyorsun ya, bir şey demiyorum. E-spordan konuşmadık bile, fanboy bbl Win bbl :) aynen kardeşim.

Spray önemini bilmiyorsun güzel kardeşim mükkemel bir spray atiyorsun Silver'dan dia çıkamaz diyorsun makroyla internete spray önemi ilgili bir sürü video var. Ve senle karşılaşmam imkansız çünkü silversın.
 
Spray önemini bilmiyorsun güzel kardeşim mükkemel bir spray atiyorsun Silver'dan dia çıkamaz diyorsun makroyla internete spray önemi ilgili bir sürü video var. Ve senle karşılaşmam imkansız çünkü silversın.
Aynen silver :D Bu sezon dahil Epide 1 Act 3'ten beri Immortal-Radyant elodayım ama sen bilirsin. Daha e-spor konusu açılmadan millete bbl fanboy diyip rankına silver diyen kişiden ne beklenir ki zaten.
Istersen oyunuma gelen e-sporcularin da resmini atarim.

Ayrica videoya bakabilirsin, bende de birkaç mermi dışında gayet düzgün gidiyor, ben makro muyum yani anlamadım. (Müzik açık kalmış) Spray önemsiz demedim, dia elo üstünde bir kill için "en fazla" 5-10 mermi kullanılıyor anlamında dedim. Kaç pozisyonda lazım oluyor sanki 30 mermilik spray?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Dosya Ekleri

  • 1619538333250.png
    1619538333250.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 1619538341898.png
    1619538341898.png
    322,8 KB · Görüntüleme: 29
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı