CS:GO vs Valorant

Parası Prime'a yetmeyip 2021'den önce prime olamayan 300 saatli Gold Nova Türk genci, anlıyorum seni. Ama Prime olsaydın demezsin böyle. :)

Köşeye mi sıkıştım, tamam dostum. Öyle olsun, dediklerini okuyamadım bile, iş yerindeyim çünkü kafam almıyor artık. Sen haklısındır kesin, hadi iyi forumlar.
Haklısın. Gerçi oyuna yeni başladım. Rankım falan yok Onbaşı 7 leveldim.
 
Haklısın. Gerçi oyuna yeni başladım. Rankım falan yok Onbaşı 7 leveldim.
Bu senin suçun değil merak etme, oyunun fanboylarında şey kafası var: “para vermediysen veya yüzlerce saatini oyunun saçmalığına ayırmadıysan hilelerle oynamak da hakkın” kafası olduğundan, fazla tartışmaya gelmez, adamlar seni hilelerden koruyamadığı için sen suçlu oluyorsun onların gözünde 😄, insanın aklıyla alay eder gibiler, gerçi ala ettikleri tek şey kendileri ama kimin umrunda.
 
İkisini de açacak sistem yok, ama ben cs go tercih ederdim. Cs dediğin sadece resmi oyun modlarından ibaret zannediyorsanız, yanılıyorsunuz.
 
Ne yazık ki ikisi de değil. Bana hitab etmiyor çünkü.
Düzgün bir savaş oyunu oynamak isteyen adama “hile görmemek için oyuğna ya saatlerini bay ya da 120 TL veğr” diyen tiplerden bıktım, adam savaş oyunu görmek istiyorsa gitsin BF oynasın mesela, CS:GO ne ayak sorusunu sordurtur hissiyat konusunda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı