CS:GO vs Valorant

Peki verin Steam hesabınızı yazın global hesabınız ile bundan sonra her zaman Valorant daha iyi diyeceğim.
Bu main global hesabım(dı): Steam Community :: Las Plaga S Oynamıyorum 8 aydır oyunu. Geçen 2 ay önce girdim eagle attı maç atınca. Şimdi girsem ya çift keleş ya DMG atar hesabı erimeye sevk ettim. Daha CS oynamam.
Buda eski hesabım: Steam Community :: Are You Oke y
3. bir hesabım daha var ama atmayacağım. Toplamda 3900 saat CS:GO kariyerim var ve ben şunu diyebiliyorum CS:GO kötü bir oyundur. Bunu dememin sebebi de oyunu baştan savmış olan oyun yönetimi. Hileye çare bulmayan oyun yönetimi ve 10 yıldır ellerinde tuttukları 64 tick kötü sunucular. Kısaca CS ciddi bir oyuncuysan senin verdiğin emeğin karşılığını sana vermiyor. Kötü derken kastettiklerim bunlardır. Onun dışında CS:GO tabii ki kendine hastır zevklidir ama bu sorunları yüzünden bırakmak en mantıklısı geliyor bana.
Ben hiçbir yerde Valorant iyidir de demiyorum sana. Sadece anlattığın ''hikayenin'' gerçek olmadığını göstermek için yazdım. CS keleş oyuncusu Valorant'ta anca gold olur.
Senin aksine oynadığım oyunu, Valorant'ıda eleştireyim az; Oyunda çok bug var, şans faktörü fazla yüksek, koşarken merminin isabetli gitmesi gibi bir saçmalık var. Ayrıca son 1 aydır karşıma Valorant'ta da hile gelmeye başladı tek tük. Bunun sebebi Riot'un tatilde olmasıdır diye umarak devam ediyorum şuanda.
 
Bu main global hesabım(dı): Steam Community :: Las Plaga S Oynamıyorum 8 aydır oyunu. Geçen 2 ay önce girdim eagle attı maç atınca. Şimdi girsem ya çift keleş ya DMG atar hesabı erimeye sevk ettim. Daha CS oynamam.
Bu da eski hesabım: Steam Community :: Are You Oke y
3. bir hesabım daha var ama atmayacağım. Toplamda 3900 saat CS:GO kariyerim var ve ben şunu diyebiliyorum CS:GO kötü bir oyundur. Bunu dememin sebebi de oyunu baştan savmış olan oyun yönetimi. Hileye çare bulmayan oyun yönetimi ve 10 yıldır ellerinde tuttukları 64 Tick kötü sunucular. Kısaca CS ciddi bir oyuncuysan senin verdiğin emeğin karşılığını sana vermiyor. Kötü derken kastettiklerim bunlardır. Onun dışında CS:GO tabii ki kendine hastır zevklidir ama bu sorunları yüzünden bırakmak en mantıklısı geliyor bana.
Ben hiçbir yerde Valorant iyidir de demiyorum sana. Sadece anlattığın "hikayenin" gerçek olmadığını göstermek için yazdım. CS keleş oyuncusu Valorant'ta anca Gold olur.
Senin aksine oynadığım oyunu, Valorant'ıda eleştireyim az; Oyunda çok bug var, şans faktörü fazla yüksek, koşarken merminin isabetli gitmesi gibi bir saçmalık var. Ayrıca son 1 aydır karşıma Valorant'ta da hile gelmeye başladı tek tük. Bunun sebebi Riot'un tatilde olmasıdır diye umarak devam ediyorum şu anda.

Oyuna girebilirseniz bir hesabınızı görmek isterim.👍
 
CS:GO'da Valorant'ta oynadım diyeceğim şey öznel ikisi arasında seçim yapacaksak CS:GO çünkü Valorant'ın sohbet iletişimi rezil herkes ona buna sövüyor, ağır misafir çocuğu kitlesi var, yetenekler miş vs. oyuna oynanıştan başka bir şey getirmiyor eee oyunu oynayacaksın oynayıştan başka ne getirsin diyen arkadaşlar çöp bir oynayış çoğu kahramanın yetenekleri birbirinin aynısı yok duvar kur ulti aç alan hasarı ver görüş kapa vs. fantastik olması için çabalanmış ama klişe olup çıkmış zaten Riot Games ne zaman özgün bir oynanış sundu ki bence Valorant = internet üstünden oynanan 3 boyutlu oyun kasıntı, vakit kaybı. CS:GO'da Rus var mı var troll mü troll ama her maçta böyle olmuyor ki ömrüm boyunca göremeyeceğim insanla gülüp oyun oynayabiliyoruz Valorant ruhsuz. Silahlar bile öyle AWP ile oynamaktan zevk alırım ama operatörle zevk alamam öyle silah mı olur 😄 adam öldürdüğünüz bir oyunun bu kadar renkli olması saçma hadi Star Wars falan dersin o da fantastik ama ayakları yere basan bir hikayesi var hissiyatı var. CS:GO'da hile var diyeceksiniz Valorant dediğimiz oyunun hileleri YouTube da notepad de yazı yazıp kurtlar vadisi müziği koyan 11 yaşında bireylerin elinde CS:GO'da dust 2 oynamayı bırakırsa hile diyen arkadaşlar temiz bir şekilde oyun oynayabildiklerini görecekler.
 
Söylediklerinin arasından boş ve mantık içermeyen eleştirileri göstereyim, gerisi kabul edilebilir (kişiden kişiye değişir ne de olsa)
yetenekler miş vs. oyuna oynanıştan başka bir şey getirmiyor eee oyunu oynayacaksın oynayıştan başka ne getirsin diyen arkadaşlar çöp bir oynayış çoğu kahramanın yetenekleri birbirinin aynısı yok duvar kur ulti aç alan hasarı ver görüş kapa vs. fantastik olması için çabalanmış ama klişe olup çıkmış
CS:GO'da Rus var mı var troll mü troll ama her maçta böyle olmuyor ki ömrüm boyunca göremeyeceğim insanla gülüp oyun oynayabiliyoruz
Ömrün boyunca göremeyeceğin adam sana anne, kardeş dümdüz anlamadığın bir dilde girince eğlendiğini farz ediyorum.
adam öldürdüğünüz bir oyunun bu kadar renkli olması saçma
e CS:GO'da dust 2 oynamayı bırakırsa hile diyen arkadaşlar temiz bir şekilde oyun oynayabildiklerini görecekler.
 
Oyuna girebilirseniz bir hesabınızı görmek isterim.👍
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Oyun bende yüklü bile değil ki son oynama saatime bakarsan anlarsın Steam nerdeyse kullanmıyorum. Onu da geçtim yüklesem bile Rankım kaybolalı 1 asır geçmiştir. Oyunu 8 aydır oynamadığımı belirttim zaten aynı dili konuşup anladığımızı varsayıyorum. İyi forumlar.
 
Ben böyle konuşmayı sevmem ama, bu konuları görmeden önce iyiydim gördükten sonra bruh oldum.

Valorant’ı savunmayacağım, iyi olduğu aşikar.

Valorant de tek sıkıntı aim diye bir şey yok oyunda aynı şekilde sıkıyorum HS gidiyor yine aynı sıkınca saçma yerlere gidiyor aim kötü değil oyunda aim yok.
 
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Oyun bende yüklü bile değil ki son oynama saatime bakarsan anlarsın Steam neredeyse kullanmıyorum. Onu da geçtim yüklesem bile rankım kaybolalı 1 asır geçmiştir. Oyunu 8 aydır oynamadığımı belirttim zaten aynı dili konuşup anladığımızı varsayıyorum. İyi forumlar.

Saat'in hiçbir şeyi kanıtlamaz kardeşim bende aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum.
Xantares ve Woxic'in Valorant hakkında ki açıklamalarını dinler isen anlayacaksın Valorant'ın Aiming'i daha kolay Valorant'ı doğru düzgün oynamamasına rağmen CS:GO'da e sporcu ve Valorant da radiant CS:GO'ya yıllarını vermiş adam benim dediklerime benzer şeyler söylüyor bence bunu anlayacak kadar bilgiye ve deneyime sahipler.
 
Oyunu her gece 5 saat oynuyorum yanlış bilgi vermem yani oyunda böyle bir sıkıntı var hele CS:GO'dan burayı geçince diyosunki elimde silah mı var.
Dostum bak senin söylediğin, her seferinde farklı bir atış olması için spray patterni olmaması gerekiyor. Ve bu oyunda bir iki tanesi hariç her silahın düzgün bir spray patterni var, yani neyi zorluyoruz anlamadım. Sen yok deyince Riot:

"Aga harbiden biz yanılmışız, yok oyunda spray." böyle bir şey demeyecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı