CS:GO vs Valorant

Bu konuya girince çıkılıyor ama söyleyeceğim 9 10 maçta bir nadiren hile geliyor. Hile deyince akla ölümsüzlük vs. geliyor. Gerçekten kolun varsa 60 kill alıp o maçı alabilirsin. Hile tek basına bahane değil. Oynanıyor.

R6 daha iyi sadece herkes oynamıyor oynayamıyor.
R6 çok oynamak istiyorum ama bu dönemde 90TL vermek istemiyorum.

Serverlarının ping değerleri ve oyuna gösterilen özen sayesinde şüphesiz Valorant. CS:GO'ya anticheat bekliyonuz ama gelecek olan şey yepyeni ve pahalı bir "KASA".

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana CS'nin spreyi tuhaf ve rastgele geliyor nedense. Böyle silah tam eline oturmuyor mermiler bazen çok kontrolsüz olabiliyor. Sen yerinde dururken ateş ediyorsun miss oluyor adam havada sıkıyor HS yiyorsun. Kısacası CS silah sekmesi birazcık abartılı ( CS 1.6 da AWP ile no-scop atmaya çalışanlar bilir 😄) birazda şans gibime geliyor.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant'da bu durum daha az gibi geliyor bana. Attığın mermi birazcık daha kontrollü gibi.

Ama benim şahsen en beğendiğim CoD Modern Warfare veya Warzone. Mermi sekmesi abartılı değil ve nişan aldığın yöne adam gibi gidiyor. Şansa yer yok. İyi oynayan kazanır.

Beyler hile olsun olmasın benim için her zaman CS:GO, Valorant ile karşılaştırılmayacak kadar ileri bir oyundur. Benim gibi kemik oyuncuları olduğu için Valve'ye yetiyor, zaten hile koruma sistemi olsa CS'den iyi FPS oyunu yok.

CS'yi birakip Valorant'ya geçtim.
Geçen arkadas illa CS atalim dedi bende kırmadım.
Ama CS bayağı bir sönük çıktı.
O kadar alismisim ki Valorant'ya vuruş hissi falan bayağı iyi.
Anlayabilmen için CS'ye biraz ara verip Valorant'ya odaklanman lazım sonra geri döndüğünde anlıyorsun.
Saygılar.

CSdeki AWPnin tadı Valorant'ta yok. Valorant'ta quick scope atmaya çalışıyorsun silah sekiyor anlamış değilim. CS oynarken geçen gün Türk geldi ve hileydi adı da burak🤬🤬🤬. 2016 haliyle CS şu anki haliyle maalesef Valorant.

CS'yi birakip Valorant'ya geçtim.
Geçen arkadas illa CS atalim dedi bende kırmadım.
Ama CS bayağı bir sönük çıktı.
O kadar alismisim ki Valorant'ya vuruş hissi falan bayağı iyi.
Anlayabilmen için CS'ye biraz ara verip Valorant'ya odaklanman lazım sonra geri döndüğünde anlıyorsun.
Saygılar.

Valorant'da vuruş hissi yok, silahlar oyuncak gibi gerçekci değil. Yürüyorsun vuruyorsun neresi eğlenceli?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı