CS:GO vs Valorant

Tartışmaya açık bir konu. Sizin düşünceleriniz neler? Sizce hangisi daha iyi? Sebepleri ile birlikte yazarsanız çok mutlu olurum.

Edit: Valorant'ın CS:GO özentisi olduğunu söyleyen geniş kitleye de seslenmek istiyorum. Her MMOFPS oyunu CS:GO çakması değildir.
Bana kalırsa Valorant Counter-Strike'ye göre bir tık daha önde. Neden diye soracak olursanız; hani özellikle açık dünya oyunlarında deriz "belli bir yerden sonra kendini tekrar ediyor" diye, bu tarz bir etki yaratıyor bende Counter-Strike.

Sizin düşüncelerinize saygım sonsuz.

İkisi de çok sağlam oyunlar benim açımdan.
 
Sabah CS:GO Dust 2 haritasında MGE elosunda PRIME modda oynuyordum. 13-6 yenerken karşıdan bir çocuk hile açıp maçı 15-15'e getirdi. Hile derken çocuğun aimi yerde ancak birini görünce direkt aimi kayıyor. Bunların önüne geçilmediği sürece Valorant daha da güçlenecektir.
 
CS:GO. Valorant üzerindeki karakterlerin dengesiz olduğunu, silahların ve vuruş hissiyatının berbat olduğunu söyleyebilirim. Açıkçası hile olayı gayet kolay bir şekilde atlatılabiliyor. Bu kendi fikrimdir.
 
Hocam şimdi CS diyoruz.
1999'dan beri aktif, devrim yaratmış bir marka, hala binlerce oyuncu tarafından oynanmakta.
F2P olduğundan beri hile çoğaldı ama prime serverlarda hile yok denecek kadar az.
Vuruş hissi ve headshot sesi çok güzel.
Operasyonları var, çok haritası var, topluluk serverları var, kişiselleştirilebilir oyun modları var, iyi optimizasyonu var, Source grafikleri var, bhop var, surf var, çeşitli oyun modları var.
Var da var.

Valorant'a gelelim.
Çeşitli karakterleri var, skilleri var, 3-4 tane oyun modu var, silah sekmiyor, headshot sesi güzel değil, operasyon yok, topluluk serverları yok, grafikler çizgi film, optimizasyon çöp, hile sistemi kırıldı, oyun bug dolu.
Ama en önemlisi yetenekleri parayla alıyoruz. Ne dedin? Evet dedim ki "Yeteneklerimizi PARA ile alıyoruz.
Ben ilk başta zevk alıyordum sonra sıktı, fakat CS'yi 6 yaşından beri oynuyorum ve sıkılmadım, o zaman Valorant niye 1 ayda sıkıyor, çünkü oyun berbat.
 

Geri
Yukarı