CS2'yi beğenmedim

CS 1.6'dan fazlasına dayanamayan ben, CS2'yi görünce sudan çıkmış balığa döndüm. Bilemiyorum, oyunu ciddi anlamda indirip denemek gerekiyor. Muhtemelen sevmeyeceğim kesin.
 
Görüntü ayarlarından Hz seçmeyi unutmuş olabilirsiniz. Aynısını yapmıştım.

Evet onu yapınca biraz daha akıcı oldu. Ama smoke atılana kadar.
 
Bence karamsar düşünüyorsunuz CS2 daha yeni çıktı ve evet çok eksiği var ama zamanla hepsi düzeltilecek parlaklık için de gamma ayarı var onu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca CS:GO ilk çıktığı zamanı biliyor musunuz? Berbat haldeydi kimse beğenmedi herkes CS 1.6 kalmak istedi ve şimdi ise 11 yıllık ve her şeyi oturmuş oyun ile yeni çıkmış oyunu bir tutuyorsunuz. 1 sene sonra aklımıza CS:GO bile gelmeyecek şekilde güncellemeler düzeltmeler ve tüm hatalar düzeltilecek. Yenilik her zaman iyidir bence.
 
Bildiğiniz üzere CS2 birkaç gün önce çıktı. Ben ise oyunu pek beğenmedim. Mobildeki Standoff'a benzemiş. Silah mekanikleri güzel fakat ben genel olarak güzel bulmadım. Bunun en büyük nedeni oyunun aşırı parlak olması. Gereksiz detaylar var. Yani genel olarak gözüme hoş görünmedi. CS:GO daha güzeldi. Siz ne düşüyorsunuz? CS:GO mu yoksa CS2 mi daha iyiydi?

Benim de hoşuma gitmedi modlanmış Minecraft grafikleri gibi olmuş ve nedense eskisi gibi ak spreyleri atamiyorum ve oyunun arayuzünede alışamadım cross sıfırlanmis her şey sıfırlanmış seçkin alacaktım almaktan vazgeçtim herkes oynayabiliyor CS:GO'daki gibi ama ben CS2'ye geçince oynayamamaya başladım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı