Cyberpunk 2077 birçok bug ve sorun düzeltildi

Balon diyenler elinizde patladı mı? :D.

Hocam insanlar neden bu kadar bug ve optimizasyon sorunlarına takıldı anlamadım. Oyun çıktıktan sonra 1 hafta geçer ve hâlâ ağır optimizasyon sorunu düzelmediyse haklılar derim. RDR2 oyunu çıktığı zaman optimizasyonu çöptü ve oyundan atma sorunları yaşanıyordu. Ardından güncellemeler ile çözüldü.

Hocam insanlar neden bu kadar bug ve optimizasyon sorunlarına takıldı anlamadım. Oyun çıktıktan sonra 1 hafta geçer ve hâlâ ağır optimizasyon sorunu düzelmediyse haklılar derim. RDR2 oyunu çıktığı zaman optimizasyonu çöptü ve oyundan atma sorunları yaşanıyordu. Ardından güncellemeler ile çözüldü.
Rdr2'de bu kadar dert etmemişlerdi sanırım.

Hakikaten öyle hocam. İnsanlar RDR2 oyununu bu kadar eleştirmedi.

RDR2'de bu kadar hype yoktu hatırladığım kadarıyla ve ilk konsollara çıktığı için çok kafaya takmamış olabilirler.

Optimizasyon çok ileri bir konu. Yani bir oyunu sisteme optimize etmek oyunun yapısını paramparça edip yeniden kodlamak gibi. Ama yapabilirler mi? Evet veya hayır. Yapamazlara topa tutulurlar "Kaç yıldır geliştirdiğiniz oyunu ortada bıraktınız diye?" Peki öyle bir lüksleri var mı? Elbette yok. Oyun çıkmadan oyundan kazanç elde etmeye başladılar. Ya zirveye oynayacaklar ya da yerin dibini boylayacaklar.

RDR 2 nedense çok gündeme gelmedi veya ben kaçırdım. İnsanlar çok umursamadı o sorunları ama herkesin kaçırdığı bir durum var. Bu oyunları insanlar yapıyor robotlar değil. Hata olur çünkü insanız bir konuda kusursuz olmamız mükün değil. Sorun oldukça düzeltirler ve bir seviyeye ulaşır Cyberpunk 2077.

Yakın gelecekte iki tip insanı ciddiye alamıyorum: Her şeye "çöp" ve "balon" diyenler. Argüman yok, mantık yok, anlayış yok. Tek kelimelik bakışlar.
Arkadaşıma dedim bunları, verdiği cevap.
Screenshot_20201209-132940~2.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı