İnceleme Cyberpunk 2077 Detaylı İnceleme

Oyunu 1.6 yamasıyla birlikte bitirdim. 1.0 yamasında oynamıştım ve işin açığı o zaman bir kaç bugdan dolayı bitirmemiştim. Öğrendim ki hikayenin son kısmına kadar her yerini oynamışım zaten. :D Neyse, 1.6'yla bitirdim. Çok eğlendim. Bir de animeyi izledikten sonra oynadığım için daha da eğlendim. Şehirin atmosferi, karakterler... İşletim sistemlerinden sandevistan'ı kullanmak en çok zevk aldığım şey oldu. Tam kılıcı tak yenilmez olluk o.s. Güzel oyun.

Şu oyunun grafikleri bir bana mı çok kötü geliyor? 2011'de çıkan Mafia 2 daha güzel geliyor gözüme nedense.
Ne doku kalitesi, ne de kullandığı grafik teknolojisi olarak yanına bile yaklaşamayacak bir oyun Mafia 2. Mekanik veya hikaye anlamında (görece) daha iyi olabilir ancak söz konusu öznel değil de nesnel bir şekilde grafikleri değerlendirmekse, kesinlikle Cyberpunk 2077 daha iyi grafiklere sahip.
 
Arkadaşlar grafik olarak Cyberpunk daha iyi fakat aralarındaki çıkış yıllarını unutmayalım. Mafia 2 9 sene daha erken çıktı. İkisini yıllarına göre karşılaştırırsak Mafia 2 daha iyi bir iş çıkardı ki ikisini karşılaştırmak biraz saçma.
 
Şu oyun 50 lira olsa gene alıp oynamam. Ama şöyle bir kaç ay sürekli güncelleseler, bug fix yapsalar 250 lira olsa alırım.
 
Grafiklerden ismini hatırlamadığım bir ayar vardı onu kapatınca grafik daha iyi gözüküyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı