Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

  • Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 118
  • Görüntüleme 11B
Hiçbir oyunun 2-3 saat içerisinde kötü olup olmadığını anlayamazsın.
2 saat içerisinde bir oyunun en önemli kısmı olan oynanışını ve mekaniklerini anlayabileceğimizi düşünüyorum, zaten Steam'de iade ettiğim oyunlar hep 2 saat oynama süresi civarı bir şey.
Belki 2-3 saat içerisinde birçok çeşitliliği sunmuyor sana?
Sunuyor, sunması gerek.
2-3 saatte oyunun başı sana çok güzel gelebilir diyaloglar efsane gelebilir sonradan oyun batar gider.
Ona yapacak bir şeyimiz yok, zaten o zaman iade süresi geçer gider. Yani bu dediğinin şu anki tartıştığımız konu ile bir alakası yok.
Adamlar 10 saat deneyim sunsa 10 saatte herhangi bir aksiyon oyununu alıp bitirirsin iade edersin, bu nasıl mantık
Öyle bir istekte bulunduğumu hatırlamıyorum? Şahsi fikrim 2 saat gayet de yeterli bir süre, zaten bazen 2.5 saat gibi oynama süresine sahip oyunların iadelerini kabul ediyorlar. Bizzat deneyimledim.
 
2 Saat içerisinde bir oyunun en önemli kısmı olan oynanışını ve mekaniklerini anlayabileceğimizi düşünüyorum, zaten Steam'de iade ettiğim oyunlar hep 2 saat oynama süresi civarı bir şey.

Sunuyor, sunması gerek.

Öyle bir istekte bulunduğumu hatırlamıyorum? Şahsi fikrim 2 saat gayet de yeterli bir süre. Zaten bazen 2.5 saat gibi oynama süresine sahip oyunların iadelerini kabul ediyorlar, bizzat deneyimledim.

Bir oyunu 3.5 saat oynayıp iade etmiştim kart düşürmeli oyunlarda kart düşmediği sürece 3.5 saatti bulsanda sıkıntı olmuyor diğer oyunlarda 2 saatte falan gidiyor edemiyorsun iade. Ve öyle bir istekte bulunmadığını biliyorum sana örnek gösterdim 2-3 saatte "sunuyor, sunması gerek" çok saçma haberin olsun sunmak zorunda değil. Ve 2 saat içerisinde bir oyunun önemli kısmını oynamazsın böyle uzun oyunların başları sıkıcı olur sonradan sarar. Uzun dediğimde 30-40 saat civarı direk hikayeden gidersen belki daha kısa.

Ona yapacak bir şeyimiz yok, zaten o zaman iade süresi geçer gider. Yani bu dediğinin şu anki tartıştığımız konu ile bir alakası yok.

Dediğimizle çok alakası var nesi alakasız? Belki bir oyunu deniceksin 2-3 saatti çok zevkli geldi veya tam tersi Cyberpunk'da sana böyle gelmiş işte ilk 3 saatti zevksiz geçmiş, zevk aldığın kısımlarda olmuş fakat dediğimin konumuzla çok alakası var 3 saattlik bir deneyim kötü geçtiyse ileride saracaktır illaki. Sarmazsada sana göre değil, her oyunu seveceksin diye bir kural yok.

Bir anime fanının RDR, GoW gibi baş yapıtlara 97-95 veripte 99 verdiği pixsel bir oyundan çok da bir şey beklemeyeceksin zaten.
 
Korsan oynadım kısmına kadar ciddi ciddi okudum. Sonra verdim eksiyi. Sen herkesin hatalı olduğunu bildiği oyunu korsan oyna, sonra onu eleştirme hakkını kendinde bul. Yok öyle yağma. Sizin de emeklerinizin sömürülmesi dileğiyle...
Yazdıklarımı bir daha oku, korsan oynadığım için bu kadar bug vardır belki dedim ve yüksek ihtimalle öyle. Çünkü V1.03 sürümü yüklü bende, V1.06'ya güncellemeyle çalışsam da dosya yok.
Kimse kusuruma bakmasın, bu oyun olmadı. Hikaye hariç her şey fos. En beğendiğim kısmı hikayesi, başka hiçbir yer yok.
Sanırım haklısın, şu anlık öyle gibi. Ancak oyunun balon olduğu kesin, Witcher 3'e geçtim ve öyle bir rahatladım ki anlatamam. Daha da oynar mıyım bilmiyorum, her geçen dakika daha çok bayıyor oyun beni.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı