Cyberpunk 2077 videom nasıl olmuş?

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Selamlar. Oyunların içinde belli aksiyon sahnelerini arkaya müzik açıp, biraz da editleyip YouTube kanalında açma isteğim var. Bu videonun yüklü olduğu kanal öylesine bir kanal daha sonra düzenleyeceğim tabii kanalı. Bu da çektiğim video. Fikir ve eleştirilerinize açığım. Şu an internetim kötü olduğu için anca bu kadarını yükleyebildim 10-15 dakikalık videolar yapmayı düşünüyorum. Bazı yerlerde aim kaymış ilk denememde kaydettiğim için iyice öğrendikten sonra sıfır ıskalamayla yapıcam videoları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar. Oyunların içinde belli aksiyon sahnelerini arkaya müzik açıp, biraz da editleyip YouTube kanalında açma isteğim var. Bu videonun yüklü olduğu kanal öylesine bir kanal daha sonra düzenleyeceğim tabii kanalı. Bu da çektiğim video. Fikir ve eleştirilerinize açığım. Şu an internetim kötü olduğu için anca bu kadarını yükleyebildim 10-15 dakikalık videolar yapmayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video çok keskin. Görüntü kalitesi iyi. 60FPS'in belli olması için biraz daha Motion blur eklenirse daha güzel olur. Film grain açık mı? Ekran kartın AMD mi?

Hud kapalı olsa daha güzel ve sinematik tadında olabilirmiş.

Hud'u kapatmayı düşünüyorum.

Video çok keskin. Görüntü kalitesi iyi. 60FPS'in belli olması için biraz daha Motion blur eklenirse daha güzel olur. Film grain açık mı? Ekran kartın AMD mi?

60 FPS olması mümkün değil RX580 kullanıyorum. Daha doğrusu mümkün ama kaliteden ödün vermiş olurum. Film grain oyunda kapalı ama neden açık gibi gözüktüğünü anlamadım. AMD Radeon'dan kaydediyorum meslea RDR2'de kaydettim onda çok daha belli oluyor film grain ve çok kötü duruyor.

Şaşırtıcı bir şey görmedim şahsen. Klasik Cyberpunk 2077. Bunun dışında videonu izlerken tekrardan düşmanların güçlerinin oyuncunun seviyesine göre artması gerektiğini tekrardan anlamış oldum. Haksız mıyım?

Şaşırtıcı bir şey görmedim şahsen. Klasik Cyberpunk 2077. bunun dışında videonu izlerken tekrardan düşmanların güçlerinin oyuncunun seviyesine göre artması gerektiğini tekrardan anlamış oldum. Haksız mıyım?

Bence haksızsın. Ben tokatlanmamak için seviyesi düşük bir bölgeye gittim ama seviyesi yüksek yerler de var. Her düşmanın seviyesinin bana göre artmasındansa belli bölgelere seviye biçip oyunun beni ona göre yönlendirmesi benim daha hoşuma gidiyor.

Ufak bir edite daha iyi işler başarabileceğinizi düşünüyorum. Gayet hoş olmuş. Film grain ve keskinlik biraz göze batıyor.

Bir türlü anlamadkm film grain neden açık. Oyunda kapalı. Radeon ayarlarını kurcalamam gerek sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı