Cyberpunk 2077 vs Read Dead Redemption 2

İkisini de oynamış birisi ve RDR2 hayranı olarak ben Cyberpunk 2077 diyorum çünkü en az 300 saatim var RDR2 de ve yan görev yok ana görev bitince yapabilecek hiçbir şey kalmıyor açık dünyada at sürmekten başka ki sevdiğim bir aktivitedir. Online'a geçtim orası da kendisini tekrar ediyor yani bana kalırsa CP2077 daha çok yan görev ve yapabilecek şeyler açısından daha fazla seçenek sunuyor.

RDR2 oynamadığınız çok belli yan görev yok mu gerçekten komikmiş.

Cyberpunk son güncellemelerle efsane oldu ama RDR2'nin bileğini bükecek seviyede değil

Saat kısmı biraz beni korkutuyor ya, öyle çok büyük bir oyunlara çok dayanamıyorum o yüzden beni gerçekten içine çekeni almak istiyorum ki uzun soluklu oynayabileyim.

RDR 2 Full ana hikaye odak gidersen 30 saat sürer hocam hiç sıkmaz sıkıyor diyenlere kulak asmayın onlar oyunlardan anlamayan kişiler oluyor genellikle kesinikle RDR 2 öneririm.

Merhabalar, 2 oyunda nerdeyse aynı fiyat ve Steam dolar kuruna geçmeden birini alacak param var. Para mı hangisinde kullanmalıyım ve RDR2 sıkar mı diye korkuyorum, hayatımda hiç 150 saate Saat kısmı seni

Merhabalar, 2 oyunda nerdeyse aynı fiyat ve Steam dolar kuruna geçmeden birini alacak param var. Para mı hangisinde kullanmalıyım ve RDR2 sıkar mı diye korkuyorum, hayatımda hiç 150 saate yakın oyun oynamadım çünkü.
Rdr2 al. 50 saat falan sürer hikayesi yan görevleri de yaparsan 70 saat falan olur. Kendini hikayeye kaptırırsan bitmemesi için dua edersin. Okadar muhteşem bir yapım.

Herkes RDR 2 demiş de Cyberpunk daha mantıklı. Ana nedeni de Rockstar Games'in zaten TR'de de dolar kuruyla aynı fiyatları vermesi. Dolar kuruna geçişten sonra Cyberpunk baya güzel zam yer ama RDR 2 düşebilir bile çünkü Rockstar belki MENA'nın önerilen fiyatına uyabilir, en azından dengeli diye. RDR 2 şu an $=20-25₺ bandında zaten ama Cyberpunk $=12,5₺ bandına falan geliyor.

Çoğu kişi düşünmeden cevapları basmış gene.

Herkes RDR 2 demiş de Cyberpunk daha mantıklı. Ana nedeni de Rockstar Games'in zaten TR'de de dolar kuruyla aynı fiyatları vermesi. Dolar kuruna geçişten sonra Cyberpunk bayağı güzel zam yer ama RDR 2 düşebilir bile çünkü Rockstar belki Mena'nın önerilen fiyatına uyabilir, en azından dengeli diye. RDR 2 şu an $=20-25₺ bandında zaten ama Cyberpunk $=12, 5₺ bandına falan geliyor.

Çoğu kişi düşünmeden cevapları basmış gene.

Sizce yeni fiyatlandırma geldiğinde fiyat aynı mı kalacak hiç zannetmiyorum Switch'de 70 dolara sattılar oyunlarını yakın bir zamanda.

Diğerlerinin de dediği gibi RDR2. Başka hiçbir oyunda olmayan grafikler ve gerçekçi mekanikler + inanılmaz ana hikaye'nin yanında etrafta dolaşırken dahi karşınıza gelen muazzam yan hikayeler. Fark ettiyseniz yan hikayeler dedim çünkü bu yan görevlerin bir kısmı ayrı bir hikaye niteliğinde. Cyberpunk 2077+DLC alıp 800 lira civarı para vermeyecekseniz zaten Cyberpunk 2077 düşünülmemeli bana göre.

Sizce yeni fiyatlandırma geldiğinde fiyat aynı mı kalacak hiç zannetmiyorum Switch'de 70 dolara sattılar oyunlarını yakın bir zamanda.
Acaba dediğimi okumadan mı yanıt verdiniz? İkisi de zamlanabilir ama RDR her şekilde daha çok zam alacak veya belki zam almayacak. Cyberpunk kesin zam alacak. Neden RDR 2 zamlanmayabilir konusuna gelirsek: Rockstar da biliyorsunuz ki başta TR özel fiyatlandırma yapıyordu ama TL degeri ikide bir düşünce ve oyunların fiyatlarını hep değiştirmeleri gerekince her değiştirdiklerinde tamamen dolar kuruna göre değiştirmeye başladılar çünkü muhtemelen bezdiler ikide bir duruma göre değiştirmekten. O yüzden MENA USD'ye geçince belki dolar kuru yerine önerilen fiyattan devam edebilirler. Bu bir ihtimal. Cyberpunk, MENA USD oranına göre de %100 zamlanacak. Eğer ki biri bunların ikisine de sahip olmak istiyorsa ve sorusunu Steam'in TL'den çekilmesine yönelik soruyorsa tabiki öncelikle Cyberpunk almak daha mantıklı şu an. Anlamak zor geliyorsa yorum da yapmayın çünkü yazdığınız şeyin cevabı ve açıklaması ilk yazımda var zaten.

Diğerlerinin de dediği gibi RDR2. Başka hiçbir oyunda olmayan grafikler ve gerçekçi mekanikler + inanılmaz ana hikaye'nin yanında etrafta dolaşırken dahi karşınıza gelen muazzam yan hikayeler. Fark ettiyseniz yan hikayeler dedim çünkü bu yan görevlerin bir kısmı ayrı bir hikaye niteliğinde. Cyberpunk 2077+DLC alıp 800 lira civarı para vermeyecekseniz zaten Cyberpunk 2077 düşünülmemeli bana göre.
Cyberpunk'ın her şeyi DLC'de değil bilmiyorsunuz değil mi? 2.0 güncellemesi her şeye etki etti. DLC sadece normalde oyunda olan birkaç bölge üstüne 1 bölge daha ve o bölgeye özel birkaç mekanik. Yani büyük oranı hâlâ ana oyunda.
Normal durumda kişiye göre ikisi arasında oyun tercihi değişir derdim ama şu an dolar kuru oranından dolayı ikisini de isteyen birinin 20 Kasım'dan önce Cyberpunk'a öncelik vermesi daha mantıklı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı