Cyberpunk 2077 Yapımı Tamamlandı

Açık dünya türünde Red Dead Redemption 2 gibi bir oyun var. Onun yanında açık dünya için başka bir oyuna daha gerek olduğunu düşünmüyorum. Gereğinden fazla abartıldı. Bir ara açıp bakılabilir CP 2077'ye de.

Oyunu şuanlık alacak param olmadığı için çıktığı vakit oynayamayacağım. Bu yüzden çıkışından itibaren spoiler yememek için 1 ay sosyal medyaya girmemen gerek. 😆 İndirime gireceği vakiti bekleyeceğim artık, yapacak bir şey yok.😞
Bildiğim kadarı ile No-DRM çıkıyor. Çıkınca göz atıp, beğenirsen paran olduğunda alabilirsin.

Oyunu şuanlık alacak param olmadığı için çıktığı vakit oynayamayacağım. Bu yüzden çıkışından itibaren spoiler yememek için 1 ay sosyal medyaya girmemen gerek. 😆 İndirime gireceği vakiti bekleyeceğim artık, yapacak bir şey yok.😞
Hayda ben bunu hiç düşünemedim neyse spoiler yazanın hayatını çizerim John Wick'in köpeğini öldürür onun parmak izi olan bir kalem koyarım olay yerine gerisi zaten belli.

Açık dünya türünde Red Dead Redemption 2 gibi bir oyun var. Onun yanında açık dünya için başka bir oyuna daha gerek olduğunu düşünmüyorum. Gereğinden fazla abartıldı. Bir ara açıp bakılabilir CP 2077'ye de.

RDR2 ile bu oyunun ne alakası var? Temelde birbirinden farklı oyunlar. Bir daha hiçbir firma açık dünya yapmasın mı? Geliştirilmesi 2013'ten beri sürüyordu.

Ayrıca "abartılıyor" demişsiniz ama CD Projekt gibi kaliteli bir firmanın ürettiği siber dünya temalı, senaryosu farklılıklar içeren, FPS bakışlı, açık dünyası ve etkileşimi bulunan, geliştirme öğeleri zengin, grafikleri ve müzikleri başarılı başka bir oyun varsa önerin, deneyelim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı