Darling in the Franxx nasıldır?

Anime izlemeye başlamak istiyorum. Darling in the franxx çok ilgimi çekti diyebilirim. Başlangıç için güzel bir anime midir?

Ben ilk bu anime ile başladım. Birçok iyi yapım anime izleyenler için Çerezlik/Çöp olarak geçiyor. Başlangıç için bence ideal. Bir çok kez forumda söyledim yine söylüyorum, darling in the franxx büyük bir baş yapıt değil ama bence kesinlikle izlenmeye değer. Müzikleri ve çizimleri de gayet güzel ve başarılı buluyorum. Tavsiyem tek oturuşta bitirmeyin depresyona girersiniz.
Bence birçok insan darling in the franxx'ı çok fazla gömüyor.
 
1 günde bitirdim sonra başka anime izledim çok bir etkisi olmadı 😀

Ben ilk bu anime ile başladım. Birçok iyi yapıp anime izleyenler için Çerezlik/Çöp olarak geçiyor. Başlangıç için bence ideal. Bir çok kez forumda söyledim yine söylüyorum, darling in the franxx büyük bir baş yapıt değil ama bence kesinlikle izlenmeye değer. Müzikleri ve çizimleri de gayet güzel ve başarılı buluyorum. Tavsiyem tek oturuşta bitirmeyin depresyona girersiniz.
 
1 günde bitirdim sonra başka anime izledim çok bir etkisi olmadı 😀

Ben İzlediğim diziler, filmler, ve oyunlarda müziklere çok önem veririm. Ditf'ın müzikleri çok duygusaldı.
DRAM ve biraz romantizm ağırlıklı varsa iyi olur aslında.

Darling in the Franxx'de romantizm ve drama giriyor. İlk birkaç bölümü izleyin baktı sarıyor. Devam edin. Sarmazsa bırakırsınız. Forumda başka güzel anime önerileri mevcuttur.
 

Geri
Yukarı