profy
Zeptopat
Merhaba Anadolu meslek lisesinde bilişim bölümündeyim. Bundan 3 sene önce 9. sınıf Anadolu ogrencisiydim fakat kücüklukten beri olmak istedigim meslek yuzunden meslekte bilişim okumak istedim şu an lise sondayım ve İBB de zorunlu stan yapıyorum. Aslinda hiç iş vermiyorlar ve ilk başta ders yapmaya çalışıyordum. Normalde çok tembelim ve bunu aşmak çok zor. Şu an bilgisayar muhendisligine olan ilgimi kaybettim küçüklukten beri bilgisayar muhendisili olmak istedigim icin hiç başka bir şey dusunmedim. Bu yüzden hala meslek seçmemiş bir bilişim ogrencisi oldum. Artık ders çalışmakta istemiyorum çünkü istediğim bir meslek yok olsa da dersten çok yoruldum dikkat dağınıklığım cok fazla ve aşırı tembelim. Hadi ders calismayi biraktim ama etrafimdaki insanlari gordugum zaman aşırı derecede moralim bozuluyor. Mesela sevgilim ders calisacagini soylediği zaman aşırı sinirleniyorum sonra kendi kendime uzuluyorum. Başarı takıntısı olan ama hiç uğraşmayan biriyim şu anlık.
Öyle anlatasım geldi yani dusuncenizi merak ettim.
Aslında daha çok şey var ama unuttum (B12 de çok düşük) ve fazla seviyede astım hastasıyım top oynarken kalp krizi gecirmemek için zor tutunuyorum.
Ha bir de bu zamana kadar çabaladığım hiçbir şeyde başaralı olamadım istediğim kadar.
Yani iyi ozelliklerim yok değil ama Tanrı biraz oyun oynamış gibi benimle. Çok iyi bir koşucuyum ve bununla ovunulmektende hoslaniyorum genelde ama bu koşu fazla sürmüyor hasta olduğum için.
Biraz tavsiye alasım var yardimci olursaniz sevinirim.
Öyle anlatasım geldi yani dusuncenizi merak ettim.
Aslında daha çok şey var ama unuttum (B12 de çok düşük) ve fazla seviyede astım hastasıyım top oynarken kalp krizi gecirmemek için zor tutunuyorum.
Ha bir de bu zamana kadar çabaladığım hiçbir şeyde başaralı olamadım istediğim kadar.
Yani iyi ozelliklerim yok değil ama Tanrı biraz oyun oynamış gibi benimle. Çok iyi bir koşucuyum ve bununla ovunulmektende hoslaniyorum genelde ama bu koşu fazla sürmüyor hasta olduğum için.
Biraz tavsiye alasım var yardimci olursaniz sevinirim.