Devlet Bahçeli: Netflix artık haddini aşmıştır

Netflix dizisiyle bunu bir tutmak mantıklı değil. Sokakta sevişmek her yerde yanlış görülür.


Gelişmiş ülke derken Avrupa ve ABD'yi kastediyorum. Ayrıca Çin gibi Singapur gibi ülkeleri gelişmiş olarak görmüyorum.
Sen mi belirliyorsun ülkelerin gelişmiş olup olmadığını. O dediğin ülke karma kültürel bir yer. Çinlisi, Malayı, Hintlisi ve Penakan mı Çinli ile Malay birleşimi mi ne oluyor. Barış içinde yaşıyorlar. Zaten öyle olmasa hemen sıkıntıya girerler/girebilirler. Küçücük ülke oldukları için kendileri üretim yapamıyorlar. Finans şehri ayrıca.


Özgürlük olarak gelişmiş ülkelere bakınız. Siz hiç Çin'in veya Singapurun beyin göçü aldığını duydunuz mu? Özgür ülke beyin göçü alır. Beyin göçü alan ülke gelişir.


Tamam da almadığını kim söyledi? Çevre ülkelerden alıyorlar. O civardaki ülkelerin birliği mi bir şeyi vardı. Ona dahil olan öğrenciler için burs programı var.
Uluslararası öğrenciler için burslar var. Ayrıca yanlış bilmiyorsam start-up için çok iyi bir yer. Yurt dışı düşündüğüm için biraz bilgim var. Hem üniversiteleri ilk 10 yada 20 civarlarında.
Sonuç olarak bu ülkeye gelişmemiş mi diyorsunuz?
 
Haddini bil Netflix, bu rezillik ne(!)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Televizyon kanalında olsa anlayabilirim, sonuçta topluma hitap ediyor kanallar. Ama Netflix gibi bir internet platformunda film/dizi izleyebilmek için belirli bir miktar para ödemek gerekiyor. Bir insan parasını ödemiş ise istediğini yapabilir. (diğer insanları rahatsız etmediği sürece. Eğer ederse istediğini yapamaz) devlet bahçeli bu sözlerini Erşan Kuneri'ye söylüyor yüksek ihtimal. Ben Erşan Kuneri'nin +18 şakalarını sevmediğimden izlemiyorum. Sevmeyen izlemez olur biter. Bahçeli'nin bu sözünden sonra açıp erşan Kuneri'yi izleyeceğim ama :D
 

Sağ otoriter çıkacağınıza yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Buyur knk

8 Değer Siyasi Görüş Testi - Opera 22.06.2022 15_11_38.png
 
Neden gelmedi o halde?
Gormuyormusun Istanbul sozlesmesinden cekildiler, sanatcilarin sanat yapmasini engellediler, kurtaj cinayettir dediler. Ya Allah Insallah, masallah, mazallah, alimallah dediler Turkiye disina 1 milyar lira gonderdiler. Sence de bu insanlardan hersey beklenmez mi?
 

Geri
Yukarı