DH'in Technopat düşmanlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece görmek istediğinizi görüyorsunuz bence. Yıllardır DH kullanıcısıyım evet çok ayıbı var ama, bu içindeki düzgün adamların varlığını değiştirmez. Buralar tee dutluktu DH de bol bol tartışmalar olurdu. Technopat'ın şuan düzgün bir yer olmasının sebebi aşırı katı kurallarından ötürü çoluk çocuğun ortamda takılamamasındandır. Burdada egoist üyeler var, adam ben anlamıyorum diyor, moderatör gidiyor altına anlamayacak ne var yazıyor. Link veremiyorum ama oluyor burdada böyle şeyler ki, sadece modlar falan da değil yani. Görsel açıdan burası daha yeni ve prim yapmak için reklam kaynamıyor. DH hakikaten reklamlardan illallah ettiriyor. Başlık "DH'nin Technopat düşmanlığı" girilmiş olabilir, ama olması gereken "Technopat - DH düşmanlığı"dır.

Ben buraya ilk uğradığımda dedim ki: ''Oha lan insanlar ne kadar güzel cevaplar veriyor. Ne kadar saygılı bir forum.'' demiştim. Hala da o sözümün arkasındayım. ''Oha lan'' dememin sebebi çok şaşırmamdı çünkü ben hayatımda bu kadar güzel bi' forum görmemiştim.
DH kadar çirkefi yok sanırım. :)

Bizim platformumuzda diğer siteleri tartışmasak? Çünkü Technopat ile hiçbir forum eş-değer kaliteye sahip değil. Boşuna tartışmış oluyorsunuz...

Bu arada bize yapılan düşmanlıklar ne kadar iyi olduğumuzu gösterir. Bakkalar topluluğu tabii ki son kullanıcının doğru bilgiyi edinmesini istemez, istemez ki elindeki malı istediği fiyattan satılığa çıkartabilsin.

Bizim platformumuzda diğer siteleri tartışmasak? Çünkü Technopat ile hiçbir forum eş-değer kaliteye sahip değil. Boşuna tartışmış oluyorsunuz...

Bu arada bize yapılan düşmanlıklar ne kadar iyi olduğumuzu gösterir. Bakkallar topluluğu tabii ki son kullanıcının doğru bilgiyi edinmesini istemez, istemez ki elindeki malı istediği fiyattan satılığa çıkartabilsin.
Doğru.

Bu arada bize yapılan düşmanlıklar ne kadar iyi olduğumuzu gösterir. Bakkalar topluluğu tabii ki son kullanıcının doğru bilgiyi edinmesini istemez, istemez ki elindeki malı istediği fiyattan satılığa çıkartabilsin.
Sizde haklısınız onları konuşmak bile zaman kaybı. Bu arada aynı ildeyiz ben Sakarya-Akyazı'dayım.

O kavga var alırım bi' dal. :)
Donanıma merakım vardı zaten eskiden Chip alıyordum bende internet yoktu sıkıldığımda kağıdı kalemi alıp sistem toplamaya çalışırdım, Recep Baltaş ile bilgim daha da artı, anlaşılır şekilde anlattığı bilgilerle vs şimdi kullandığım sistemi kendim topladım, burası ana vatanım sayılır yeni bilgiler öğrendiğim yer.
DH'de bilginin yanı sıra çok laf kalabalığı var forumtr gibi, bir şey ararsın google en başta sana forumtr'yi çıkartır girersin bir şey yok.
Fanboilik yapmalarına gerek yok fanboilik para kazandırmıyor.

O kavga var alırım bi' dal. :)
Donanıma merakım vardı zaten eskiden Chip alıyordum bende internet yoktu sıkıldığımda kağıdı kalemi alıp sistem toplamaya çalışırdım, Recep Baltaş ile bilgim daha da artı, anlaşılır şekilde anlattığı bilgilerle vs şimdi kullandığım sistemi kendim topladım, burası ana vatanım sayılır yeni bilgiler öğrendiğim yer.
DH'de bilginin yanı sıra çok laf kalabalığı var forumtr gibi, bir şey ararsın google en başta sana forumtr'yi çıkartır girersin bir şey yok.
Fanboilik yapmalarına gerek yok fanboilik para kazandırmıyor.
Onlar hepsi 20-30 kişi ben tek şekilde savaştık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı