TakatimKalmadı
Hectopat
Daha fazla
Özellikle son zamanlarda bi' tip çıktı, müslüman değilse bilim adamı müslüman ise bilgisiz ve cehalet içinde olan kişi olarak nitelendirmeye başladı insanlarıŞu ana kadar çok dini konuların tartışmasını gördüm en sonu hep dalgaya almak oluyor.
Arkadaşlar taman inanmayaniz olabilir ama siz de buna saygi duymak zorundasiniz. Duymuyorsanız yorum yapmayın efendim sonra karşı taraf geriliyor çıkılmaz bir kavga oluşturuyor.
Neden birbirimizin dini değerleriyle dalga geçip birbirimizin kalbini kıralım ki.
Yani müslümansan tamam dostum.
Ben inanmıyorum diyorsun tamam dostum senin görüşün ama herkes için konuşmuyorum bazilari inanmayan arkadaşlar İslam dinine dalgaya vuruyor başkalarının görüşünü etkiliyor bu olmamalı. Eğer objektik bir şekilde kavgasiz saygi içerisinde olacaksa konular kapanmasin ama genellikle çıkmama olasılığı çok az sonra kavga mesajlarini modlar temizliyor vakitlerine yazik oluyor.
Yani uzun lafin kısası saygi içerisinde 2 tarafda kirilmicak, dalga geçilmeyecek şekilde olursa konuşulabilir ama kurulmucaksa yasaklanmasi en iyisi diyorum.