Discord'taki bir arkadaş canımı sıkıp duruyor

mikroyumuşak

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2022
Mesajlar
2.571
Makaleler
1
Çözümler
44
Yer
Sinop
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Tavsiyeleriniz varsa verirseniz çok memnun olurum.

İsmini veremeyeceğim bir arkadaş (zaten sosyal medya linkleri yasak yüksek ihtimalle) bir tane rol yapma oyunu sunucusu açmıştı. Bende kendisini bayadır tanıyordum zaten, yardımcı olmak istedim. O zamanlar 15-20 civarı üyesi vardı. Biraz uğraştım başkan yardımcısı oldum. O kadar uğraştım ki o sunucuyla, neredeyse günlük rutin olmuştu o sunucuya bakmak. O kadar çok emeklerim vardı ki. Keşke olmasaydım. Millet kurallara uymuyor, uyarı vermek istediğimde gidip bahsettiğim arkadaşa bildiriyorlardı, suçlu ben oluyordum. Kimse bana doğru düzgün teşekkür bile etmiyordu. Zaten kitlesi en fazla 10 yaş olduğu için fazla şımarıklardı.

Mayıs ayında bir seçim yaptılar bunlar, ve benim yerime sunucuya bir tane mesaj bile atmayan birini aldılar. Mesaj atmayı geç, sunucuya bile bakmıyor. Bende itiraz ettim. Sonra gittim ben buna laf ettim. Ettiğim laf öyle aman aman bir şey değil. "Mal" dedim sadece. Yaşı küçük olsa neyse de normalde alınmayan birisi gitti beni sunucudan yasakladı ve sanki ona sövmüşüm de kalbini kırmışım gibi "Bu çocuk bana hakaret etti bununla iletişimi kesin" diye duyuru atmış. Sunucuya bir hesapla girmeye çalışsam zaten anneme küfür yiyorum.

Ben insanlara yardım etmeye çalışıyorum ama olmuyor, beni geri çekiyorlar. Ben çok mu değer veriyorum insanlara?
 
Ve benim içeriklerimi kullanmaya devam ediyorlar bu arada. Kaldırın diyorum "Kanıt at" diyorlar. Aslında benim içeriğim olduğunu biliyor ama kanıt istiyor. En sonunda telif atacaktım ikna ettim. Cidden çok garip insanlar.

10 yaşında çocuklara niye ezdiriyorsun kendini bilader? Bırak, kes iletişimi.
Çoktan kestim hocam. Uğraşmaya değmez.
 
İlk kez olsa dahi neyse. Herkes benden nefret ediyor konuşası gelmiyor. Ben fazla değer veriyorum.

Oysa benim suçum yok ben sadece yardımcı olmak istiyorum.

Hocam yaşları küçük olanlar her zaman şımarık tır sallayın gitsin işte büyüdüklerinde pişman olacaklar dahi olur salla gitsin.
 
Hocam yaşları küçük olanlar her zaman şımarık tır sallayın gitsin işte büyüdüklerinde pişman olacaklar dahi olur salla gitsin.
Geçen sırf onunla buluşmak için ders notlarımı yükselttiğim 7 yıllık arkadaşım da aynısını yaptı. Benle uğraşıyor, ben ona laf söyleyince gidiyor küsüyor. Dahi ona ettiğim laflar biraz daha fazla ama o da bana küfür ediyor ben bir şey yapmıyorum.
 

Geri
Yukarı