Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Ben komple hiç evlenmeyi düşünmüyorum. Ha disleksi ha o ha bu ha şu. Ne olursa olsun evlenmek bana göre bir iş değil. Ve en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Evlenmek sana göre değilse evlenmeyeceksin. Çünkü bu halde evlenirsen çok sıkıntılar oluşuyor.
Evet, bu dünyada kendime göre birini asla bulamayacağım, bulsam da sevemeyeceğim için evlenmek benim için zor olacak. Tabii bazılarının yaşattığı anti-birkadınlaberaber olma hastalığı da ayrı. Kimi sevdiysem kazık yediğim için.

Benim sınıfımda disleksi hastası bir çocuk var. Özel eğitim alıyor öğretmenlerden derslerden alınıp yani bazı şeyleri zor anlıyor mesela bir espriye yarım saniye sonra gülüyor. Çocukla 2 yıldır aynı sınıftayım yani bence evlenilmez. Garip davranışları var fakat gene de çocuk ve torun için en doğrusu bu.

Üzüldüm la /: Onunki yüksek demek kanka.

Ben komple hiç evlenmeyi düşünmüyorum. Ha disleksi ha o ha bu ha şu. Ne olursa olsun evlenmek bana göre bir iş değil. Ve en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Evlenmek sana göre değilse evlenmeyeceksin. Çünkü bu halde evlenirsen çok sıkıntılar oluşuyor.
Bekarlık kulağa güzel geliyor ama spor sonrası eve gittiğinde önüne hazır tavuklu pilav geleceğinin hayali daha da güzel geliyor. :D

Hocam nedenki sizin böyle bir sorununuz mu var?
Evet benimki ama hepsini kapsamıyor sadece ben harfleri ters görüyorum ilginç bir şekil de ama aşılabiliyor ama bunun bir iki üç aşaması var mesela ben de 1 aşaması var en düşüğü en en düşüğü en yüksek 4 orta 3 segment 2'de orta ile segment arası bir şey

Üzüldüm la /: Onunki yüksek demek kanka.
Hocam onda çok yoktu sanırım fakat raporu vardı, garip davranış dediğim mesela bedende herkes futbol, voleybol oynarken o tek başına basketbol oynuyordu. Bu belki çok sevdiği için olabilir ki hayali bu ama 2 saat boyunca tek oynamak garibime gidiyor benim.

Bazıları böyle çok belirgin oluyor. Üzülüyorum.
Hocam ne olabiliyor belirgin olarak? Sınıf arkadaşımın farkedilmiyordu.

Hocam nedenki sizin böyle bir sorununuz mu var?
Oradaki arkadaşa da dedim zaten @WolreaG

Hocam onda çok yoktu sanırım fakat raporu vardı, garip davranış dediğim mesela bedende herkes futbol, voleybol oynarken o tek başına basketbol oynuyordu. Bu belki çok sevdiği için olabilir ki hayali bu ama 2 saat boyunca tek oynamak garibime gidiyor benim.

Hocam ne olabiliyor belirgin olarak? Sınıf arkadaşımın fark edilmiyordu.

O bende de vardı küçükken kanka aşılabiliyor zamanla.

Kimseyi küçümseme, hakarette bulunma anlamında söylemiyorum fakat ben evlenmezdim. Ben zaten direkt evlenmemeyi düşünüyorum, evlensem bile kendime denk birisiyle evlenmeyi tercih ederdim.
Bende hocam. Yani benden eksik -bende bir kekemeyim bunu iyileştirip normal konuşamazsam tabiki benimde kendime göre birisi bulmam lazım- birisi ile olmak istemem. Eksiklikte beyin olarak yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı