Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Disleksi zeka engeli değildir, öyle anlaşılmış sanki. Disleksi okurken yazıları sembolleri karıştırma durumu basitçe anlatmak gerekirse. Çok da abartılacak bir durum değil. Yorumlardan okuduğum kadarıyla çok küçük yaşta arkadaşım cevap yazmış evlenmem şeklinde. Evlilik o şekilde olmuyor arkadaşlar. İşler o raddeye geldiğinde bambaşka şeylere dikkat etmeye başlıyorsunuz. Disleksi olan birsürü ünlü var bu arada.
Çoğu bilim insanı disleksi, onlara bu yolda en çok yardım eden şey farklı ve yaratıcı düşünmeleri.

Daha yaşı genç ya. Bak gör 1 seneye kalmadan sevgili taktikleri isteyecek çılgın jack sparrow.🤣
Yok be :D Benim öyle şeylerle işim olmaz. Benim tek 1 sevgilim var o da lahmacun 🥰 🥰 Bu arada, cidden aklıma takıldı he :D 1 sene sonra gelip taktik istiyormuşum :) Şaka şaka cidden ben sevmem öyle işleri. Kalpsiz olarakta bilmeyin ama, duygusal insanımdır ama aşk işlerini sevmem.

Ya bilmiyorum benim için belki %1'dir zeki insan disleksi olan yani.
Hocam, alınmayın ama kötü geçirdiğiniz bu deneyimden sonra Aşağılık kompleksine kapılmışsınız. BBC'de yapılan bir araştırmaya göre NASA'da her iki kişiden biri disleksi. Ayrıca Tanıdık isim olarak Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Tom Cruise, Walt Disney'de disleksiydi.

Yok be :D Benim öyle şeylerle işim olmaz. Benim tek 1 sevgilim var o da lahmacun 🥰 🥰 Bu arada, cidden aklıma takıldı he :D 1 sene sonra gelip taktik istiyormuşum :) Şaka şaka cidden ben sevmem öyle işleri. Kalpsiz olarakta bilmeyin ama, duygusal insanımdır ama aşk işlerini sevmem.
1667674492963.png

Bir yıl sonra Animeci haşlamak mı yoksa kız taktiği mi isteyeceğinizi göreceğiz hocam : D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı