Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Hayır anlaşa bileceğimi sanmıyorum doğal olarak anlaşamayacağım biriyle evlenmek istemem.

Kanka biz de normal insan gibiyiz sadece sizden daha geç algılıyoruz yani sen matematiği hızlı hazırlarken ben yavaş algılıyorum bu yani şey değiliz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşündükçe içinden çıkamazsın. Sadece yoluna devam etmeye çalış. Dışarıdan mutlu göründüklerine bakma herkesin bir derdi var. Senin böyle bir derdin var, bir başkasının farklı. Elbette bizim bilmediğimiz senin bildiğin zorluklar vardır ama disleksin olmasaydı hayatın çok iyi veya hemen biriyle tanışıp evlenip mutlu olacaksın diye bir şey yok. Bu hayatta bir rolün olacak onu sen belirleyeceksin. Biraz işler maddiyata bakıyor. Ben de senin gibi düşünüyordum hayattan bir beklentim yoktu ama bazen sadece yaşamak bile güzel. Birçok insan dışarıdan mutlu gözüküp kendi içerisinde fırtınalar kopuyordur. O yüzden yalnız değilsin bunu bil. Zaten şanslıysan 50-60 sene ömrün var zaman düşündüğünden daha çabuk ilerliyor. Burada evlenmem falan yazanlara da bakma. Buradaki insanlar seni tanımaz etmez. Seninle hiç vakit geçirmemiş insanlar. Ayrıca buradaki 10 kişi aynı şeyi düşünebilir bir önemi yok ki. Sen 1 kişiyle evleneceksin. (aile kurmak istiyorum mevzusu için). Seninle birlikte vakit geçirmekten mutlu olan birisi olursa onun kararı önemli. Buradaki adamın fikrini çok da önemseme. Hayatın kendisi zaten çok da mükemmel değil. Umarım içini biraz olsun rahatlatabilmişimdir. İyi akşamlar.

Evet dostum rahatladı ve tek senin yorumun mantıklıydı ve @bfaam teşekkür ederim onu da yoruma mantıklıydı birçoğu mantıklıydı hatta.

Hocam büyük ihtimal izleyemem ama sonunda ne oluyor bir spoiler verir misin?

Yani istediğine kavuşabiliyor mu veya ölüyor mu

Bak ben 22 yaşındayım evim var bindiğim araba son model Mercedes-Benz 2021 model kasa paran var ama hastalığım var /:

Para ile her şeyi bence satın alamıyorsun benim görüşüm bu.
Para ile birlikte olanlar çok hocam.

Hocam üst seviye alt seviye diye bir şey yok. Çocukluktan itibaren desteklenen çocukluğunda desteklenmeyen çocuk var. Çocukluğunuzda ne yaşadığınızı bilmiyorum, ama muhtemelen "farklı" düşündüğünüz için dışlanmışsınızdır. Erken dönemden destek almadığınız için kötü bir çocukluk geçirmiş olmalısınız 🙁 Aslında anlıyorum sizi. Sizin gibi birçok kişi görüyorum, keşke böyle bir deneyeminiz olmasaymış.

Serabral phalsi gibi bir şey değil mi? Bir seviyesi yok mu? Ya disleksisindir ya da değilsindir gibi mi?

Altında psikolojik sorunlar yatmıyor ise çok da büyük bir sorun değil bence.

Herkes çocuk yapma konusundan bahsetmiş. İnsan gibi kötü bir varlığın neslini devam ettirmeye ne kadar da meraklısınız. Ben çocuk yapmaya karşıyım. Hem, kendim doğduğuma pişmanım. Hayat eşittir acı çekmektir ve bu Dünya bir cehennem.

Yaygın gelişimsel bozukluk var bende de. Beynim farklı çalışıyor. Ablam zihinsel engelli olduğu için zihinsel engellileri sevmiyorum, bu bir ön yargı tabii. Çünkü bize çok şeyler yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Disleksi'nin tam olarak nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Karakteri iyiyse, hoşuma giden biriyse ve zeka geriliği yoksa evlenirim. Ben de ''normal'' beyine sahip birisi değilim sonuçta.

Herkes çocuk yapma konusundan bahsetmiş. İnsan gibi kötü bir varlığın neslini devam ettirmeye ne kadar da meraklısınız. Ben çocuk yapmaya karşıyım. Hem, kendim doğduğuma pişmanım. Hayat eşittir acı çekmektir ve bu dünya bir cehennem.

Yaygın gelişimsel bozukluk var bende de. Beynim farklı çalışıyor. Ablam zihinsel engelli olduğu için zihinsel engellileri sevmiyorum, bu bir ön yargı tabii. Çünkü bize çok şeyler yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Disleksi'nin tam olarak nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Karakteri iyiyse, hoşuma giden biriyse ve zeka geriliği yoksa evlenirim. Ben de "normal" beyine sahip birisi değilim sonuçta.

Zeka geriliği değil kanka sen matematiği bir günde anlarken ben matematiği bir haftada çözebiliyorum anladın mı ya da bir ayda ama çözebiliyorum sonra unutuyorum çözdüğümü yani budur disleks yani eli ayağı tutmuyor veya psikolojik sıkıntısı var işte kendini hakim olamıyor bunlar değildir disleksi ya bu değildir abi disleksi böyle algılamayın.

Hayır. Hem benim yaşantıma uymaz hem de soyun devamlılığı sıkıntılı olur.
Heeeee olur olur Osmanlı soyunu çok sürdürdü yıkılmadı değil mi 🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı