- Makaleler
- 5
Yaygın gelişimsel bozukluk. Ayrıca trans bireyim.Benden yaş yaş büyüksün öncelikle niye kuramadın neden kuramadın engelin neydi.
Yaygın gelişimsel bozukluk. Ayrıca trans bireyim.Benden yaş yaş büyüksün öncelikle niye kuramadın neden kuramadın engelin neydi.
Yaygın gelişimsel bozukluk. Ayrıca trans bireyim.
Evet.Transseksüellik mi? Hocam o apayrı bir konuda yaygın gelişim bozukluğunu pek bilmiyorum.
Aşıksam evet.
Aşk var mıdır bende var peki gerçekten karşı tarafta var mıdır hani normal bir insanda var mıdır ben kendimi haz görüyorum tek görüşte aşk inanırsın inanmazsın ama var mıdır bilmem bana göre her şey çıkar ilişkisi.
Hocam bence transseksüellik modundan çıkarsanız birini bulabilirsiniz ya hani o kadar zor değildir bence gelişim bozukluğu yani disleksiye bakarak ya tabii şimdi kendinize göre beyin yapınız var ama hani bulabilirsiniz belki ya hani benim için bir umutsuz bir vaka ama seninkini değil ya hani o moddan çıkarsan.
Bilmiyorum istenirse o moddan çıkılabilir mi, ama bu mümkün olsaydı bile benim için söz konusu değil. Çünkü geri dönüşü olmayan tedaviler gördüm.
Kader vardır belki, bilmiyorum. Karma denen şey vardır belki, bilmiyorum. Belki de yanlış tercihler yaptım hayatta, bilmiyorum.Senin seçimin yapacak bir şey yok bazen hayatımızı biz yönlendiriyoruz bilinçsiz yönlendiriyoruz veya akıllıca yönlendiriyoruz veya bir kutu gibi kapatıyoruz kendimizi hayata ki ben öyle yaptım ki yapmaya da devam ediyorum yani ölüp gideceğiz orası ayrı bir konu vardır yoktur bilemiyoruz bilmiyoruz ama bunlar tesadüf değildir vardır bir kader vardır bunun da bir çemberi geçip gidiyoruz o çemberden bir şekilde.
Kader vardır belki, bilmiyorum. Karma denen şey vardır belki, bilmiyorum. Belki de yanlış tercihler yaptım hayatta, bilmiyorum.
Yaygın gelişimsel Bozukluk'tan muzdarip olduğum için okul başarım çok düşüktü. Matematikten hiç anlamıyorum mesela. Fizik ve Kimya'dan da anlamadım hiç. Beynim farklı çalışıyor. Bu yüzden eğitim sistemi bana göre değil.
Seninle samimiyetim olsaydı yine ağır ve doğru konuşup eziyet ederdim sana.Evet bazen kırıcı olabiliyorlar ama açıkçası açıkları söylüyorlar biraz ben kaldıramadım nedense yani öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.