Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

Aşk var mıdır bende var peki gerçekten karşı tarafta var mıdır hani normal bir insanda var mıdır ben kendimi haz görüyorum tek görüşte aşk inanırsın inanmazsın ama var mıdır bilmem bana göre her şey çıkar ilişkisi.

Hocam bence transseksüellik modundan çıkarsanız birini bulabilirsiniz ya hani o kadar zor değildir bence gelişim bozukluğu yani disleksiye bakarak ya tabii şimdi kendinize göre beyin yapınız var ama hani bulabilirsiniz belki ya hani benim için bir umutsuz bir vaka ama seninkini değil ya hani o moddan çıkarsan.

Aşk var mıdır bende var peki gerçekten karşı tarafta var mıdır hani normal bir insanda var mıdır ben kendimi haz görüyorum tek görüşte aşk inanırsın inanmazsın ama var mıdır bilmem bana göre her şey çıkar ilişkisi.

Hocam bence transseksüellik modundan çıkarsanız birini bulabilirsiniz ya hani o kadar zor değildir bence gelişim bozukluğu yani disleksiye bakarak ya tabii şimdi kendinize göre beyin yapınız var ama hani bulabilirsiniz belki ya hani benim için bir umutsuz bir vaka ama seninkini değil ya hani o moddan çıkarsan.

Bilmiyorum istenirse o moddan çıkılabilir mi, ama bu mümkün olsaydı bile benim için söz konusu değil. Çünkü geri dönüşü olmayan tedaviler gördüm.

Bilmiyorum istenirse o moddan çıkılabilir mi, ama bu mümkün olsaydı bile benim için söz konusu değil. Çünkü geri dönüşü olmayan tedaviler gördüm.

Senin seçimin yapacak bir şey yok bazen hayatımızı biz yönlendiriyoruz bilinçsiz yönlendiriyoruz veya akıllıca yönlendiriyoruz veya bir kutu gibi kapatıyoruz kendimizi hayata ki ben öyle yaptım ki yapmaya da devam ediyorum yani ölüp gideceğiz orası ayrı bir konu vardır yoktur bilemiyoruz bilmiyoruz ama bunlar tesadüf değildir vardır bir kader vardır bunun da bir çemberi geçip gidiyoruz o çemberden bir şekilde.

Senin seçimin yapacak bir şey yok bazen hayatımızı biz yönlendiriyoruz bilinçsiz yönlendiriyoruz veya akıllıca yönlendiriyoruz veya bir kutu gibi kapatıyoruz kendimizi hayata ki ben öyle yaptım ki yapmaya da devam ediyorum yani ölüp gideceğiz orası ayrı bir konu vardır yoktur bilemiyoruz bilmiyoruz ama bunlar tesadüf değildir vardır bir kader vardır bunun da bir çemberi geçip gidiyoruz o çemberden bir şekilde.
Kader vardır belki, bilmiyorum. Karma denen şey vardır belki, bilmiyorum. Belki de yanlış tercihler yaptım hayatta, bilmiyorum.
Yaygın gelişimsel bozukluk'tan muzdarip olduğum için okul başarım çok düşüktü. Matematikten hiç anlamıyorum mesela. Fizik ve kimya'dan da anlamadım hiç. Beynim farklı çalışıyor. Bu yüzden eğitim sistemi bana göre değil.

Kader vardır belki, bilmiyorum. Karma denen şey vardır belki, bilmiyorum. Belki de yanlış tercihler yaptım hayatta, bilmiyorum.
Yaygın gelişimsel Bozukluk'tan muzdarip olduğum için okul başarım çok düşüktü. Matematikten hiç anlamıyorum mesela. Fizik ve Kimya'dan da anlamadım hiç. Beynim farklı çalışıyor. Bu yüzden eğitim sistemi bana göre değil.

Ne diyeyim be kardeşim herkesin acısı kendine büyük herkesin derdi kendine büyük yanıyor içimiz kim bilir ki kimse bilmez ondan buraya yazdım biraz içimi dökerim diye ama kırıldım iyi mi oldu iyi oldu en azından gerçekleri gördüm sana sadece şu şarkıyı bahşedebilirim bu şarkı beni anlatır dinle belki rahatlatır belki ağlatır belki üzer bilmiyorum belki de hiçbir şey hissettirmez sana

Şarkıda şöyle bir söz var yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutulur kalan hep yanar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bazen kırıcı olabiliyorlar ama açıkçası açıkları söylüyorlar biraz ben kaldıramadım nedense yani öyle.
Seninle samimiyetim olsaydı yine ağır ve doğru konuşup eziyet ederdim sana.

Erkeksen güçlü bir mentaliteye sahip olmak zorundasın, hele hele senin durumunda, kadın gibi homurdanarak ilgi ve motivasyon ararsan istediğini hiçbir zaman elde edemezsin.

Dediğim gibi "red pill" olayını kurcala biraz, kadın milletinin seni keklemesine izin verme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı