Doğuştan okuma bileniniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben doğuştan bilgisayar kurmayı öğrenmişim. Doğduktan sonra odada bilgisayar parçalarıyla beni yalnız bırakmışlar ne hikmetse birleştirip üstüne bir de Windows yüklemişim.
Millet Lego ile oynar, biz bilgisayarlar. 😎

Ben lisedeyken matematik öğretmeni soruyu tahtaya yazmayı tam olarak bitirmeden, sonucun doğru olup olmadığını sorardım. Hep de doğru çıkardı ve çözümü için beni tahtaya kaldırırdı. Başlarda öğretmen sorunun çözümlü halini daha önceden gördüğümü düşünüp kendisi başka kaynaklardan sorular getirmeye başlayınca anladı ki benim işlem çözme kabiliyetim çok yüksekti. Malesef aynı başarıyı sözelde yapamıyordum. Üniversite sınavında 30 matematik 1, 30 matematik 2 sorularının tamamını doğru çözmüştüm.
Öğretmenim matematiği çok hızlı çözebildiğime inanmakta güçlük çekmişti.
Bebek iken doğuştan okumayı bilmek, buna nasıl inanmamızı bekliyorsun? Kanıtın varsa dünyaya sunabilirsin. Herkes hayretle gerçekliğine şaşırabilir. Ancak kanıtın yoksa doğru söylediğine kimse inanmaz. Sadece dalga geçilir.

Hasan Mezarcı diye bir şarlatan vardı zamanında, eline sünnet asasını almış ve altın rengi parlak kıyafetiyle ben Mesih'im diyerek Show ana habere bağlanmıştı. Sonuç olarak dalga geçilmişti.

Belki cidden troll olmayabilir.
Bence de ciddi olabilir arkadaş. Acaba daha kaç dili okuyabiliyordu arkadaş? Sadece Türkçe değildir muhtemelen. Önüne açsak geleneksel Çince bile okur yazardı büyük ihtimalle. Ailesi yazık etmiş, harcamışlar bu yeteneği.

Aaron Swartz sadece bilgisayara çok küçük yaşlarda hakimdi bu kadar. Babam yazılımcı olsaydı ben de 4 yaşında bilgisayara oyun kurardım😂. Ayrıca bence bu yalan bir kaynağın haberidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı